Jane Doe
Fanka BB :)
!!! Pamiętam że to o 13:40, trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
!!! Pamiętam że to o 13:40, trzymaj się
Ja swojego czasu przez dwa lata chodziłam dzień w dzień, ze świętami włącznie, ale tylko po to, żeby czytać książki na bieżni. Ale prawda jest taka, że siłowni nienawidziłam i też nie mam w planach tam wracać.Podziwiam bardzo!Mnie na siłce nie widzieli nigdy i raczej nie zobaczą
![]()
Tez nie wiem co to za zamysł był. Mowilam ze na clo słabo reagowalam, ze brałam szybciej i dawka była zwiększona a ta dalej swoje. Sama przypadkowo to skorygowalamTakie standardowe zalecenie to właśnie od 3dc. Ja też tak brałam. Nie wiem jaki zamysł miał lekarz, ale myślę, że krzywdy nie zrobisz.Brałabym normalnie po jedne tabletce do 7dc.
![]()
Dobrze wiedzieć bo przy clo brałam estrofem i nadal go biorę. Non stop. No ale bylam u innej lekarki. W piątek idę do swojej. Musze chyba zrobić jakąś listę pytańFajnie, że zmienił lek, bo klomifen upośledza endometrium, ale letrozol wręcz odwrotnie.![]()
Przelicz sobie na tę drugą jednostkęDziewczyny, mam wyniki proga, ja się na tym nie znam, możecie mi powiedzieć czy tak jest dobrze, czy nie jest za duży?
Teraz będę manifestować dwie kreskiPrzelicz sobie na tę drugą jednostkę. Bardzo ładny wynik.
Ile dni po owu masz taki ładny próg?Teraz będę manifestować dwie kreski![]()