reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@niecierpliwamatka przykro mi 😢 najgorsze jest takie obijanie o ściany..

@ratatuj ta biel za każdym razem jest irytująca 😤 ja miałam focha na testy we wrześniu ale ten cykl co miałam to dopiero dał mi popalić 🫢

@Dorka66 wspaniałe wieści 🥹🥹 cudownie! Macie termin na transfer?

@Jane Doe dobrze, że kontaktujecie się z innym lekarzem.. oni często patrzą schematycznie a nie indywidualnie i nie rozumieją, że każdy miesiąc dla nas to porażka i to ciężkie.. mój też wczoraj mnie wkurzył bo miał luz w sobie, że ja pierdziele ale mi nie jest do śmiechu i luzu ..

Ja wstałam po nocce, 3 nocki pod rząd mnie zaorały więc dzisiaj luz i odpoczynek ❤️

Macie jakies doświadczenia starań po wkładce miedzianej? Tutaj dostałam małej nadzieli, że może się po niej utrzymywać stan zapalny 2-3 cykle dlatego starania są nieowocne 🤔 szkoda tylko, że lekarze mają różną opinię

reklama
Dziołszki płaczę 🥹 mamy 5 zarodków 🙈 po pierwszej procedurze gdzie na 10 zapłodnionych komórek mieliśmy tylko 2, a teraz było tylko 9 pobranych komórek i nawet nie wiem czy wszystkie dobrej jakości aż 5 zarodków jestem w szoku, nie spodziewałam się 🥹🥹
Świetna wiadomość. To naprawdę ładny wynik🥳 gratuluję 👍

A ja prawie w ogóle nie spaceruję ostatnio 🙄 kilka razy dziennie wychodzę z naszą Psiną ale to szybko koło bloku i wracamy 😅
Mam w planach od poniedziałku wrócić do biegania ale to nie pierwsze takie planowanie w tym roku 🤣
Ja tez ostatnio malo, a dzisiaj ulozylam wlosy, zrobilam makijaz i mowie - idziemy! :D
Dziołszki płaczę 🥹 mamy 5 zarodków 🙈 po pierwszej procedurze gdzie na 10 zapłodnionych komórek mieliśmy tylko 2, a teraz było tylko 9 pobranych komórek i nawet nie wiem czy wszystkie dobrej jakości aż 5 zarodków jestem w szoku, nie spodziewałam się 🥹🥹
Cudowna wiadomosc!!! ♥️

@Dorka66 gratuluję 🥰

Dziewczyny skoro Wy się tak znacie na kosmetykach do makijażu to może doradzicie jakiś tusz do rzęs, który się nie rozmazuje? Nie musi być jakiś super, bo używam tylko do dolnych rzęs, ale musi się trzymać. Kiedyś nie miałam tego problemu, ale ostatnio po każdy jednym tuszu mam pandę pod okiem. Nie wiem co się stało.

Dziękuję Wam dziewczynki wszystkim za gratulacje i wsparcie, że tutaj jesteście i jesteście nieocenione ❤️❤️ Tak się bałam, że będę płakać bo będzie 1 zarodek albo wcale, a płaczę ze szczęścia, w najpiękniejszych snach nie śniłam o takim wyniku, serio 🙈🙈 Poryczałam się embriologowi do słuchawki 🤣

@natkusia nie znam jeszcze terminu transferu, czekam na okres, który jak to u mnie nie wiadomo kiedy przyjdzie i wtedy będziemy działać. Chyba w życiu tak bardzo nie czekałam na okres 😂

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam dziewczynki wszystkim za gratulacje i wsparcie, że tutaj jesteście i jesteście nieocenione ❤️❤️ Tak się bałam, że będę płakać bo będzie 1 zarodek albo wcale, a płaczę ze szczęścia, w najpiękniejszych snach nie śniłam o takim wyniku, serio 🙈🙈 Poryczałam się embriologowi do słuchawki 🤣

@natkusia nie znam jeszcze terminu transferu, czekam na okres, który jak to u mnie nie wiadomo kiedy przyjdzie i wtedy będziemy działać. Chyba w życiu tak bardzo nie czekałam na okres 😂
Klasycznie trzeba poleciec- seks, biale spodnie i wyjscie na basen 😂

@Iza91 a jak Ty się miewasz po transferze? 🥹
Dzięki, że pytasz. Dzisiaj dopiero 2dpt i ciężko jest czymś innym zająć głowę, każde ukłucie w brzuchu wywołuje zastanawianie się co się dzieje z kropkiem 😬 fizycznie jak tą ilość leków, które biorę nie jest źle. To jest 1 z 2 naszych zarodków i bardzo bym chciała żeby z nami został🙏

reklama
Do góry