reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Hej dziewczyny mam pytanie , proszę o cierpliwość do Mnie 😂. Dzisiaj rano wykonałam dwa testy owulacyjne , jeden z pierwszego moczu zaraz po wstaniu i drugi przed chwilą , powiedzcie Mi czy ten drugi test oznacza że wyłapałam peak? Jest zdecydowanie ciemniejszy niż ten z rana.
Moze tak byc, dla pewnosci dalej nie wstawalabym z lozka, tym razem z mezem 😂

reklama
Jestem dziś 8dpo , przepisałam się z testowania dziś na wtorek, bo przecież dziś to bez sensu. I co ? Dziś rano myślę: sprzyjająca aura , chce mi się siku o 6 a nie o 4 rano , mam 10 testów easy home dołączonych do owulaków, zrobię jeden. Wyszedł tak :

Zobacz załącznik 1727123Wydaje mi się ,że coś tam przebija ale wydaje mi się że jest szara ta linia, a jak wiemy easy home chyba często dają takie linie parowania , więc narazie w spokoju poczekam na rozwój sytuacji. Czy wy też coś tu widzicie ? Bo moja głowa czasem podpowiada różne rzeczy, których nie ma 😂
Miałam taki cień w lipcu, który okazał się ciążą :)
Oczywiście standardowa procedura - sikaj jutro na test- w sumie to sikaj ile chcesz i kiedy chcesz :)
Może uda się pierdyknąć betę jutro? 🤔 W środę przyrost ? 🤞🏼🍀
Trzymam kciuki ✊🏼💞

Hej dziewczyny mam pytanie , proszę o cierpliwość do Mnie 😂. Dzisiaj rano wykonałam dwa testy owulacyjne , jeden z pierwszego moczu zaraz po wstaniu i drugi przed chwilą , powiedzcie Mi czy ten drugi test oznacza że wyłapałam peak? Jest zdecydowanie ciemniejszy niż ten z rana.
Według mnie tak - owulaki z pierwszego moczu z nocki mogą być zakłamane bo prog jest skokowy a w stężonym tyle godzin moczu mogą wyjść dziwne rzeczy. Ten z drugiego moczu według mnie to piczek jak ta lala 🤌🏼

Zdecydowanie widze taki prawilny cien, wydaje mi sie, ze rozowy, ale nie wiem na ile to moje oczy, a na ile chec, zeby byl rozowy :D nie mniej 8dpo, nawet jesli jutro nie wyjdzie to ma jeszcze mozliwosc nie wyjsc.. od 10 to tak najwczesniej sobie przyjmuje :D a masz na jutro jakis inny test? Inna marka?
Miałam taki cień w lipcu, który okazał się ciążą :)
Oczywiście standardowa procedura - sikaj jutro na test- w sumie to sikaj ile chcesz i kiedy chcesz :)
Może uda się pierdyknąć betę jutro? 🤔 W środę przyrost ? 🤞🏼🍀
Trzymam kciuki ✊🏼💞
Właśnie nie mam testów innej marki, jak zamawiałam owulaki to do nich było dołączone 10 testów ciążowych więc stwierdziłam że mam zapas :D sikne dziś wieczorem i jutro rano - jak będzie cień to spróbuję jutro jechać na betę i proga. Dziękuję dziewczyny za kciuki , nawet jak to się okaże tylko cień z linii testowej to bardzo mi miło, że czuję od Was takie wsparcie ❤️🥹😍

Kurde zawsze czekam na ten black week, udawalo sie upowac cos fajnego, a teraz widze, ze wszystkie marki jakos cwaniakuja przed tymi promkami i nawet nie mialam ochoty kupowac, bo sztucznie zawyzane ceny mnie wpieniaja :D ale udalo mi sie upolowac swiateczne pizamki, bawelniane, juz na promce i dodatkowy rabat- 100 za dwie nie wydaje sie tak zle :D

Kurde zawsze czekam na ten black week, udawalo sie upowac cos fajnego, a teraz widze, ze wszystkie marki jakos cwaniakuja przed tymi promkami i nawet nie mialam ochoty kupowac, bo sztucznie zawyzane ceny mnie wpieniaja :D ale udalo mi sie upolowac swiateczne pizamki, bawelniane, juz na promce i dodatkowy rabat- 100 za dwie nie wydaje sie tak zle :D

Gdzie? 🥹❤️

Witam się ❤

Matko, jaką miałam wczoraj migrenę calutki dzień ☹️ Przespałam część imprezy u teściów bo powiedzieli żebym się nie męczyła tylko poszła sie położyć do nich do sypialni.
Dzisiaj na szczęście lepiej ale boję się, że migrena wróci bo lubi tak jeszcze przed okresem mnie nawiedzić na dobicie 😅

Moǰ mąż znowu pali ale tak myślałam, że z jego palącym bratem na imprezie nie wytrzymie 😅 Nie odzywam się do niego na ten temat ale będę go obserwowała! 🤣

reklama
Bonprix, ale zalezalo mi na pizamie ze sciagaczami w spodniach, bo nie lubie luznych :D
Witam się ❤

Matko, jaką miałam wczoraj migrenę calutki dzień ☹️ Przespałam część imprezy u teściów bo powiedzieli żebym się nie męczyła tylko poszła sie położyć do nich do sypialni.
Dzisiaj na szczęście lepiej ale boję się, że migrena wróci bo lubi tak jeszcze przed okresem mnie nawiedzić na dobicie 😅

Moǰ mąż znowu pali ale tak myślałam, że z jego palącym bratem na imprezie nie wytrzymie 😅 Nie odzywam się do niego na ten temat ale będę go obserwowała! 🤣
To najgorszy etap rzucania, gdzie ma sie impreze i palacych ludzi wokol, ale maz faktycznie do obserwacji :D 😂

Na migrene proponuje dzien w lozku, zwlaszcza, ze pogoda nie zacheca, przejechalam sie dzisiaj po bulki na rowerze i byl dramat, nie dosc ze mzawka, mgla to jeszcze zimno jak… ale mam do przejechania gora z 500 m, myslalam ze ducha wyzione, to jaka zadyszke dostalam to dramat jakis.. przeciez ja kilometry na rowerze robilam :/ takze pogoda nie zacheca do aktywnosci 😂

Do góry