reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@kami1094 proszę przepisz mnie z ławeczki na testowanie 22 listopada, choć po ostatnim chujocieniu i cyklu 41 dniowym jestem małej wiary... może nie jest nam dane mieć kolejne dziecko eh im dalej w las tym ciemniej

Czesc, wpadlam tu z nadzieją, ze pozaklinam rzeczywistosc i kreski wpadna w koncu. Mam 5 letnia córke, ktora nie chciala sie zdecydowac dlugie 3 lata od poczatku staran. Znalazlam staraczki na BB i za jakis czas zakliknelo. Liczę na powtórkę. Diagnoz brak. Tak sobie po prostu dzieciaki nie mogą nas wybrac jakoś i sie na świat nie pchają do nas. Ale kto wie. Od 2 lat mamy takie góry i dołu czy chcemy faktycznie znow definiować, ze to juz jakies starania, zeby nie pogłębiać wkurła na los, ze jak już sie chce to nie ma. Ale w tym miesiącu zrobilam ovu test i działane bylo, więc chucham na kciuki i na 18.11 mozecie mnie wpisać na test :)

Kurde boje sie, ze zlapalam zapalenie pecherza… niby nie boli, ale to takie poczatkowe objawy, gdzie czuje ze powinnam isc do wc, a dopiero bylam 😩
O nie! To moja zmora ciążowa.
Całą ciążę miałam infekcję, każda leczona antybiotykiem, nie zliczę ile razy robiłam badania, posiewy moczu i wizyt urologa, nefrologa itp. A to wszystko hormony. Ostania była w dniu porodu 🫣
Jeśli to to u Ciebie to mogę dać tylko radę picia duuuzej ilości soku z żurawiny 100% 😌

Widzicie tu cień? Bo ja trochę… mąż nic.

Załączniki

• IMG_3430.jpeg
    IMG_3430.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry