Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Podejdź do tego spokojnie, mimo, że już serducho Ci bije jak szalone. Powtórz jutro i koniecznie wyślij zdjęcie do komisji9 dpo, więc szybko, jutro znów sprawdzę. Pod światło niby coś widać, zobaczymy![]()
DziękujęGratulacje!! Piękna kreska. Będziesz szła na betę? Chociaż kreska ewidentna![]()
GratulacjeDziękujęChyba już mi się nie opłaca . 27 listopada mam wizytę a to test z dziś 14DPO
Wlasnie swieto mi troche przeszkadza, bo nie kupie nigdzie, ale mam w domu zurawine surowa, wleciala juz wczoraj herbatkaO nie! To moja zmora ciążowa.
Całą ciążę miałam infekcję, każda leczona antybiotykiem, nie zliczę ile razy robiłam badania, posiewy moczu i wizyt urologa, nefrologa itp. A to wszystko hormony. Ostania była w dniu porodu
Jeśli to to u Ciebie to mogę dać tylko radę picia duuuzej ilości soku z żurawiny 100%![]()
Widze!Widzicie tu cień? Bo ja trochę… mąż nic.
Ja też jakby coś widzę , trzymam kciuki żeby to było toWidzicie tu cień? Bo ja trochę… mąż nic.
Gratulacje !DziękujęChyba już mi się nie opłaca . 27 listopada mam wizytę a to test z dziś 14DPO
Ja widzę i to dość wyraźnie też ten cieńdziewczyny u mnie ciąg dalszy chu*ocieni , nawet nie wiem czy wy bd to widzieć …. Zobacz załącznik 1727363
Zobacz załącznik 1727361
no pewnie że widać! Trzymam kciuki!dziewczyny u mnie ciąg dalszy chu*ocieni , nawet nie wiem czy wy bd to widzieć …. Zobacz załącznik 1727363
Zobacz załącznik 1727361