reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
00 do W-11 @marietta2112 nie znikaj po swojej bieli, bo @Kaalaa na pewno Cię znajdzie, a ja jej pożyczę obcasy, co by bolało bardziej niż tym wstrętnym laczkiem.
Nie ma sytuacji bez wyjścia.
Przepraszam dziewczyny, ostatnio duzo mnie to wszystko kosztuje....
Wrócilam z pracy, hamulce puściły, właśnie siedzę i ryczę i nie mogę przestać... potrzebuję chwili naprawdę... wrócę, obiecuję ...

Ostatnia edycja:
Otwieram czekoladę z okienkiem. Jest źle, tylko orzechy w czekoladzie mnie dziś zrozumieją. Kto chce? Łzy najlepiej smakują z czekoladą... Mniam... I proszę przestać się kłócić, gramy do jednej bramki! Chodźcie na czekoladkę, jak ktoś bardzo czuję się odrzucony to dorzucam kawę. I żadnego mi tu kakalo że cynamonem bo to profanacja;p chyba, że ciężarne to one moja nawet pić to z musztardą.

Orzechy i wszystko co orzechowe to mój raj 🥰🥰
Czekolada z okienkiem, jem tak że trzymam kostkę w buzi aż się czekolada rozpuści żeby orzechy zjeść na koniec 😂

Orzechy i wszystko co orzechowe to mój raj 🥰🥰
Czekolada z okienkiem, jem tak że trzymam kostkę w buzi aż się czekolada rozpuści żeby orzechy zjeść na koniec 😂

Robię to samo 😂
Ale ogólnie moje ukochane smaki to kokos, piernik i cynamon.
Nie wiem czy nie zrobię kokosanek... To tyle z mojej silnej woli ale wszystko wlicze w deficyt! 😂😂

reklama
Do góry