Kaalaa
Fanka BB :)
A wez! Jutro lej na takie (od razu beda do publicznego sprawdzenia, czy sie nadajaKurde ale mam jakies chu*owe testy, dorzucili mi z owulakami i nie wiem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A wez! Jutro lej na takie (od razu beda do publicznego sprawdzenia, czy sie nadajaKurde ale mam jakies chu*owe testy, dorzucili mi z owulakami i nie wiem![]()
Ale i tak to jest, jak ten cykl mam na luzie wgl nie mysle ile dpo jestem to wyskakujesz z taką propozycjąA wez! Jutro lej na takie (od razu beda do publicznego sprawdzenia, czy sie nadaja) a potem kupisz jakis konkret na pojutrze
![]()
No też bym chciała ale zero wpływu mam na to. Zróbmy może jutro jakieś zbiorowe sikanie. Może w kupie siłaDlatego jeszcze jest czas! No zeby sie kurde udalo!
SorkiAle i tak to jest, jak ten cykl mam na luzie wgl nie mysle ile dpo jestem to wyskakujesz z taką propozycją
Wstaje jutro i sikam
I tyle![]()
Zbiorowe sikanie! Byle nie do jednego kibelkaNo też bym chciała ale zero wpływu mam na to. Zróbmy może jutro jakieś zbiorowe sikanie. Może w kupie siła![]()
Moja krewDajcie cynk bo jak @Kaalaa tez sika to ja przynajmniej z psem wyjdę![]()
I żeby nie zapomniała od razu wysłać komisji kreskowej, rzecz jasnaA wez! Jutro lej na takie (od razu beda do publicznego sprawdzenia, czy sie nadaja) a potem kupisz jakis konkret na pojutrze
![]()
A wysle Wam piekne 2 kreski! (Afirmuje rzecz jasna!)I żeby nie zapomniała od razu wysłać komisji kreskowej, rzecz jasna![]()
I tak będzieA wysle Wam piekne 2 kreski! (Afirmuje rzecz jasna!)
Ale zeby nie bylo za slodko, pokaze tez jaka jestem pogrzana, jutro 9dpo, sikac?![]()