reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Po co się ważyć, nie można tego sobie robić. Zwłaszcza jak ma się w planie jeść słodycze 😂
Kupno wagi powinno być zakazane!
Ostatnio mialam troche stresu i przyznam szczerze- zajadalam go jak pogrzana.. no przytylam, ale nie duzo, wiec licze, ze szybko „dojde do siebie” juz nie mowiac, ze mialam sporo schudnac przed ciaza, a jakos osiadlam na laurach…

Po co się ważyć, nie można tego sobie robić. Zwłaszcza jak ma się w planie jeść słodycze 😂
Kupno wagi powinno być zakazane!
Ja uważam,że podczas zmiany nawyków żywieniowych ważniejsze są zgubione cm a nie kg - bo woda może się zatrzymać przed miesiączką itd. albo po prostu mamy wyrzuty sumienia.
Gdy ktoś zobaczy po jakimś czasie,że zeszczuplałam to nie ma wagi w oczach tylko,że ubrania inaczej leżą także waga sio! :)

Ja uważam,że podczas zmiany nawyków żywieniowych ważniejsze są zgubione cm a nie kg - bo woda może się zatrzymać przed miesiączką itd. albo po prostu mamy wyrzuty sumienia.
Gdy ktoś zobaczy po jakimś czasie,że zeszczuplałam to nie ma wagi w oczach tylko,że ubrania inaczej leżą także waga sio! :)
To prawda, cm są ważniejsze.
Wahania wagi w moim przypadku to ok 2kg w zależności na jakim etapie cyklu jestem.

reklama
Hej dziewczyny, mogę dołączyć? Na ławeczkę. Widzę, że nastroje nieciekawe, to mogę i ja dorzucić swoje smutki 🙃 A tak serio to potrzebuję tych rozmów z Wami, bo kto inny mnie zrozumie jak nie Wy...
Fenix!

Załączniki

• excited-excited-to-see-you.gif
    excited-excited-to-see-you.gif
    488,5 KB · Wyświetleń: 11
Do góry