reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Uzbroilam się na jutro w dwa pinki z hebe 🙈 chociaż odczucia mam trochę jak przy biochem.., ale póki 🐒 nie przyszła to piłka w grze.
W nas już świąteczne dekoracje się pojawiają 😄 tylko choinki brak, ale herbata w świątecznym kubku smakuje lepiej 😎

reklama
Uzbroilam się na jutro w dwa pinki z hebe 🙈 chociaż odczucia mam trochę jak przy biochem.., ale póki 🐒 nie przyszła to piłka w grze.
W nas już świąteczne dekoracje się pojawiają 😄 tylko choinki brak, ale herbata w świątecznym kubku smakuje lepiej 😎
Trzymam mocne kciuki za testowanie!😘🍀
Właśnie piję zimową herbatę w świątecznym kubku 🎄❤️

To uczucie.. fatalne 🙈 pomaga trochę termofor? Tabliczka czekolady też pomaga 🤣
Tylko termofor. Kiedyś leki działały, ale miałam 2 razy nieciekawy incydent z nospą.
Przy rozkręcającym się bólu wzięłam nospe i w ciągu 15 min miałam napady gorąca/ zimna jednocześnie, do tego wymioty/biegunka a ból narastał jeszcze bardziej. I jeszcze bardzo drgały mi ręce. Nie miałam już kompletnie siły żadnej żeby wstać i uderzyłam głowa w umywalkę. Od tamtej pory unikam tabletek jak ognia. Przespałam cały dzień z termoforem i płakałam z bólu, to jak wstałam po paru godzinach to bałam się przekręcić na bok czy aby napewno przestało boleć😓

Mnie moja 🐵 zaczyna w tym miesiącu wybitnie denerwować tym swoim ociąganiem, powinna przyjąć w niedzielę a tu ani widu ani słychu (testy bielutkie) i jak tak dalej pójdzie to owulacja i najbardziej płodne przesuną się na sam środek tygodnia gdzie wiadomo równinę bywa z dostępnością narzeczonego. A takie nadzieje pokładałam w ten nadchodzący cykl który nie chce się zacząć 🤨
Który dzień cyklu?

Wrzucam część rzeczy: moja piżamka, kosmetyczka renifer, podkladki pod kubki i bieżnik 🥹🎄
Kitek nie mógł przegapić takiej okazji do zapozowania! 🐱 (ma minę jak mój mąż, kurła babo, coś Ty znowu pozamawiała?!)

Zobacz załącznik 1728298
1763590144064500564089198637429.jpg
ma brata bliźniaka 😁

Ja też nigdy nie lubiłam kotów. Przy wprowadzeniu się do domu wzięliśmy rudzielca, po pół roku drugiego i przepadłam na maxa 😅 mamy 2 koty i psa i nam mało ale się powstrzymujemy 🤭

Ja kiedyś uwielbiałam święta i Wam zazdroszczę tej radości, u mnie po śmierci mamy już nie są takie same i co roku trochę się zmuszam, sama tego nie umiem wytłumaczyć sobie. Gdyby nie dzieciaki to chyba bym co roku jechała gdzieś na wakacje w tym czasie 🫣
Też nigdy nienawidziłam świat ze względu na patologie z jakiej pochodzę, wstydzę się że musiałam tak żyć i święta to było utrapienie, także Cię rozumiem. Teraz jest lepiej, więc może potrzeba Ci czasu i kiedyś radość też zawita u Ciebie, choć moja i Twoja to dwie różne sytuacje. Zacznij cieszyć się z najmniejszych świątecznych symboli, tradycji a w końcu wyjdzie słońce. Mama na pewno by tak chciała, o tym pamiętaj 🙂

reklama
Hej dziewczyny! U mnie dalej okresu brak… jutro ponownie zatestuje, chociaż nie liczę na nic. Nie wiem o co chodzi, gdzie ten okres?! Od wielu lat nie miałam takiej sytuacji…

Do góry