reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Moje marzenie to byłoby w grudniu dołożyć test ciążowy pod choinkę ale oczywiście a. Nie ma szans że znajdę, dobra są minimalne na. Ciekawe jak miałabym w sobie utrzymać dwie kreski gdy wiem, że pierwsza osoba której powiem to będzie maz, nawet jakbym miała w środku nocy go obudzić;o

reklama
Kobiety sikające wstawać, ja idę maczać patyka 😉
Macie śnieg? Ale nam dowalilo przez noc 🫣
U nas był przymrozek ale śniegu brak 😢

@Pchelka25 tule bardzo mocno, nie tak powinno być 😢💔

Resztę dziewczyn z bielą również tulę 🫂

Dzień dobry dziewczyny, u mnie też biało i to tak konkretnie ale za oknem Oo miałam niezły szok po obudzeniu ❄️☃️ Za to z pozytywnych rzeczy, wyłapałam dziś pik i zdałam sobie sprawę że mamy szansę na prezent w Mikołaja 🥹🎅
🤞🏻🤞🏻 za piękny prezent na Mikołajki 🥹

U mnie z kolei mam rozkmine że ten cykl jest naprawdę jakiś inny niż poprzednie. Zaczęłam w końcu widzieć śluz i podczas owu i teraz po (gdzie w poprzednich po operacji pełna susza także szok wielki). Owu też miałam taką bolesną bolały mnie tak jakby oba jajniki na raz też tak nie miałam wcześniej, pojedyncze strony to czułam ale aż tak to nie. Może w końcu progesteron wychodzi na prostą 🙏 może w końcu ten inofem coś pomógł to już 3.5 mca z nim. Jak widzę takie objawy cyklu to tak jakoś lżej na duszy się robi 🥹

Ale dziś zimno. Właśnie wróciłam z terenu, matko kochana jak zmarzłam w stopy! Za jakie grzechy mnie to spotyka? A wiem, płacą mi za to, a za te pieniądze kupię sobie testy i zapłacę za konsultacje. No tak .. ;/ dziś wyniki męża, ależ stres, oby tam było cit lepiej z ilością. Jak podniesie się ilość to w lutym. Zrobię poprawkę całości. Oby!
A co Ty tam w terenie robisz, przecież zimno jest 🙈

Ja również nie testowałam w tym miesiącu i nawet okres mnie zaskoczył dużo dużo szybciej. Tak naprawdę to przed staraniami jakoś specjalnie się nie zabezpieczałam, więc nie mam wiary w powodzenie :(

reklama
Do góry