reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ale dziś zimno. Właśnie wróciłam z terenu, matko kochana jak zmarzłam w stopy! Za jakie grzechy mnie to spotyka? A wiem, płacą mi za to, a za te pieniądze kupię sobie testy i zapłacę za konsultacje. No tak .. ;/ dziś wyniki męża, ależ stres, oby tam było cit lepiej z ilością. Jak podniesie się ilość to w lutym. Zrobię poprawkę całości. Oby!
Daj znać jak wyniki !
Ile czasu już łyka profertil? To z zalecenia lekarza?
Bo zastanawiam się właśnie czy łączyć suple które są w składzie bo część mam w domu, czy kupić po prostu profertil

reklama
mam taki mętlik w głowie .. czy każdy suplement osobno, czy kupić jakiegoś gotowca, czy nie robić nic, czy się poddać, bo już totalnie brak mocy ...

Hej! U mnie w końcu okres, tym razem się ucieszylam, że w końcu postanowił się pojawić. Oby ten cykl był już normalny… na grudzień zapiszę się jeśli wyłapie pik dopiero. Ale w okresie owulacji będę miała znów znieczulenie u szczękowego chirurga więc zastanawiam się czy to źle… ale terminu nie chce przesuwać. Jakoś dzień dwa przed owu… planowana.

Ozdobilam dzisiaj caly domek 🥹 i zorientowalam sie jak malo mam ozdob 😂 w sensie jest ich duzo, ale jak sie porozklada po pomieszczeniach, to zle mi 😂
Ale polecam obrus z sinsay ten w pierniczki, myslalam, ze przejmie pierwsze skrzypce, ale bardzo ladnie sie zgral, jak na moje nie ma przesady :D za to musze usiasc jeszcze dzis i cos pozamawiac 😂 w ogole szukam fajnych wazonow, ale nieprzezroczystych, mam juz kilka wlasnie z sinsay, takie klasyki instagramowe, ale teraz chcialabym takie do ktorych jednak wejdzie troche kwiatkow, a nie gora jeden 😂

Ozdobilam dzisiaj caly domek 🥹 i zorientowalam sie jak malo mam ozdob 😂 w sensie jest ich duzo, ale jak sie porozklada po pomieszczeniach, to zle mi 😂
Ale polecam obrus z sinsay ten w pierniczki, myslalam, ze przejmie pierwsze skrzypce, ale bardzo ladnie sie zgral, jak na moje nie ma przesady :D za to musze usiasc jeszcze dzis i cos pozamawiac 😂 w ogole szukam fajnych wazonow, ale nieprzezroczystych, mam juz kilka wlasnie z sinsay, takie klasyki instagramowe, ale teraz chcialabym takie do ktorych jednak wejdzie troche kwiatkow, a nie gora jeden 😂
Ja wpadlam w szał zakupów też, fajne rzeczy świąteczne ma ten sinsay i przyjazne dla portfela 😆

reklama
Do góry