reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Był kiedyś na amazonie Od dwóch miesięcy niedostępny. Ja używałam, raz zrobił mnie w CH. Ale tylko raz, a cena była naprawdę rozsądna

Mi się sprawdziły dosyć:) Może jakaś pechowa partia? 🤔

owu się ładnie wybarwiały:)

Owulaki mi się wszystkie skończyły, testy ciążowe mam 4 szt. Gdy będzie coś potrzebne na następny cykl to je chyba zamówię :)

reklama
A smiałyście się z mojego ananasa 🤣

Załączniki

• Screenshot_2025-11-24-17-22-02-56_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    Screenshot_2025-11-24-17-22-02-56_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    115,8 KB · Wyświetleń: 44
Heloł ❤

Mnie jest mniej bo od dzisiaj zaczynam szkolenie w pracy i ogólnie jestem bardzo podenerwowana i podekscytowana zarazem 😅 Ciśnienie jakby mi ktoś zmierzył teraz to by mu chyba na nim skalę wyjebało🫢

@kami1094 Rozumiem Twoją decyzję i sama ją rozważam w ramach solidarności z Tobą 🥹❤️

Mam nadzieję Dziewczyny, że u Was wszystko w porządku 🥰

Ten fastep wyłapał mi ładnego duszka,który był ciążą 🤌🏼
Gdy nie było ciąży to nigdy mi chujocienia nie pokazał. Ale ja mam czasami dobre pomysły,że znalazłam ten zestaw i cieszy mnie to ,że możecie z niego korzystać :)
Wiem ,że są owulaki 30 szt napewno na Amazon ale ciążowe mi się jeszcze w oczy nie rzuciły bo zniknęły chyba z allegro 🫣🙄🤔
Mi te fastep pokazały ciaze przy becie... 1.5 😅 zarąbiste były, szkoda ze juz nie ma do kupienia na allegro.

reklama
Do góry