reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
🥴

Załączniki

• IMG_20251125_082639.jpg
    IMG_20251125_082639.jpg
    300 KB · Wyświetleń: 43
Dzień dobry, dwa dni do @, zrobiłam test, dostałam bielą po oczach. Mój mówi, że to dobrze, bo najpierw te uszkodzone plemniki niech się wymienia i dopiero czas na ciążę. Może i ma rację. No nic, kawusia na stole!!!!
Twój mąż dobrze mówi, trzymam mocno z was kciuki, czyli prawdopodobnie powinnyśmy dostać @ w tym samym dniu :D Ja dziś umieram nie mam samka na nic.. mdli mnie i na dodatek bolą plecy jajniki, wszystko :(

Hejo ❤️

@Hermeneg nieee 😢

U mnie w tym cyklu też lipa, czekam na wredną małpę 🤷‍♀️ temperatura poszła w dół, testy negatywne.

Zaczyna się okres BF, ja pierdziele można oczopląsu dostać 😅😅

Dzień dobry
Ja już nie wiem kiedy mam dostać okres. Prawdopodobnie w czwartek. Szanse w tym cyklu marne, bo oboje byliśmy chorzy i seks w okolicy spodziewanej owulacji był raz. Czy to mi przeszkodziło w testowaniu dzis? Nie! Czy biel była bielsza niż skarpety wyprane przez Hajzera w wizirze? TAK 🤦‍♀️

reklama
Do góry