reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
:)Dziękuje WAm,zaa baaaaaardzooo mile powitanie...Ciesze się,ze bede mogla Wam sie wypłakać,,bo mój mężuś,,ech czasem ma mnie dość,,i wcale mu sie nie dziwie...Ja mam 32 lata a ON 38 lat no i czas nas chyba też goni,,,Trochę sie boję tej wizyty,,,ale zobaczę co będzie.Pozdrawiam Was serdecznie,,,cmokaski

Witaj BeTi32
Glowa do gory wszystko przed toba ..Co do wyplakiwania sie to - nie jestes sama....co miesiac przezywamy ( niestety) porazke kiedy podla @ sie pojawia... ale w koncu sie doczekamy....Ja w to wierze...
trzymam kciuki.!

Chyba każda z nas ma "dołki" kiedy @ najpierw się spóźnia dając max nadziei a później i tak przychodzi :(
Najważniejsze wyluzować... mi niestety jeszcze się to nie udało, choć naprawdę próbowałam na wszystkie sposoby !!! Czasem czuję się do niczego, nie mogąc dać dziecka mojemu ukochanemu :( Choć On zawsze mnie pociesza żebym się tak nie przejmowała, ja jakoś nie umiem sobie dać z tym rady :( Ufam Bogu, ale wciąż pytam :"dlaczego" :( Chciałaby poprostu o tym nie myśleć, bo wiem że właśnie wtedy się udaje zaciążyć... ale nie potrafię nie myśleć :(
Dziewczyny... musi nam się wkońcu udać... prawda ??? :(

Jasne Dodka Jasne!!!!Nawet nie mozemy myslec inaczej, jak UDA sie!!Tylko musimy byc cierpliwe- jak mówiłysmy-Dzidzius wie kiedy do nas sie wprowadzic! ::)
no a teraz-kolorowo-kudłatych! ;)
DOBRANOC

Ja dziś zmęczona jestem. Cały dzień w biegu. Nawet nie mam czasu pomyśleć. Jestem zmęczona i idę spać. Dobranoc kochane :) Do jutra :)

;) cześć Wam dziewczyny,,,jak minęla nocka?U mnie wczoraj troszke popadało zanosiło się na ciężką burzę,,ale nic z tego,,,Dzis pochmurno,ale mam nadzieję,ze wyjdzie słonko...w końcu mam wolne,i maly spacerek by się przydał....Milego dzionka.Kurcze coś zle spałam,,plecy mnie bolą brrrr...Cmokaski

no u nas w nocy była burza-nie znoszę już chciałam budzić męża hihi
Ale za to słonko teraz świeci, muszę tylko sprawdzić stos sprawdzianów i lecimy na działkę.pozdrawiam czerpcie ile się da dziś ostatni dzień laby :(

Hej dziewczynki!- U mnie słonecznie-ciepełki-gorąco..i nawet dobrze spałam ::)..zero koszmarów..wrecz przeciwnie-kolezanka ta moja w ciąży mi się sniła:)..Dziś ją odwiedzę, zobaczyc jej brzucha:)..już w 6 miesiacu..a przytyła tylko 3 kg:) ;)

Ja dziś chyba jeziorko odpuszcze..cos za dużo obowiazków..i musze sie do wyjazdu przygotowac..
Oj będę za Wami teskniła.. :(..NO, ale mam nadzieję, ze jak wróce..toooooooooo :D same dobre nowinki usłysze!!
Lana..i jak ??Pochwal sie. Szybciutko:) ;)

reklama
cześć drogie koleżanki wirtualne :)

Beti, witaj w naszym gronie! Miałam malutkę przerwę więc nie zdążyłam wcześniej Cię przywitać.
Cała reszta- jak tam Wasze starania?

W Gliwicach ślicznie, a ja mam zakaz wychodzenia z domu :( Idę wąchać swoje bratki na balkon ;D
Pozdrawiam!!!

Do góry