reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Nawet bardzo :D Mąż mnie ostatnio przegania coraz częściej, ale to ze względu na moje dobro - z oczkami coraz gorzej, wada się pogłębiła, chyba już gdzieś o tym pisałam...

No a męża teraz nie ma, wyszedł już do pracy, więc Agusia szaleje  ;D ;)
Muszę nadrobić zaległości :) Niedługo zresztą też lecę do pracy.
Życzę wszystkim miłego dnia :) 
:-*

Hej Aga (Nowa), tak późno szłaś spać, tu godzina trochę po 7 a Ty znowu na nogach ?? :D
Naprawdę nie możesz życ bez BB ;)

Nie mogę ;)
Wczoraj przepisywałam koleżance pracę mgr - pilnie i dlatego tak długo siedziałam.. A teraz pomalutku zbieram się do pracy i przy okazji wpadłam tu na chwilkę :D

Heeej:) Ja tez poxno poszłam wczoraj spać..a dziś przed 7 razem z meżem wstałam:)..
Teraz kawusia..i też zaraz sie zbieram do pracy:)..aa..praca mgr leży..może dziś już się wezmę porzadniej przyłoze.....

A ja się cieszę, że magisterkę mam już za sobą :D
Nie chciałoby mi się znów "tworzyć", choć gdyby była taka potrzeba... ;)

ja akurat b. lubię pisac..zbierać materiały..przetwarzac..analizowac..a potem podziwiac kawał niezlej roboty:)..
Już pisałam kilka prac..dyplomowych..(nawet odnośnie systemów grzewczych jakiś czas temu temat mi sie trafił:):):):)..poźniej były licencjackie..teraz pisałam maturalną o dylematach moralnych ludzi żyjacych w czasie wojny..:)
a studiuję ekonomię;)
a moja leży;(..wszystko przygotowalam..i dzis ostro zabieram sie do pisania! Obiecuję!

Nooo Dorka, żebys swojej nie zawaliła bo by było bezsensu ;D
Do robotki :) Całe szczęście mam to juz za sobą ::) pozdrawiam

reklama
Do góry