reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Nie wiem czy dobrze trafiłam tutaj na wątek. Szukalam czegoś ogólnego o staraniach ale nie znalazłam. Jest mi bardzo ciężko i chciałam moc z kims o tym porozmawiac, z kimś, kto mnie zrozumie. Jeśli to nie tutaj to przepraszam.

Nie wiem czy dobrze trafiłam tutaj na wątek. Szukalam czegoś ogólnego o staraniach ale nie znalazłam. Jest mi bardzo ciężko i chciałam moc z kims o tym porozmawiac, z kimś, kto mnie zrozumie. Jeśli to nie tutaj to przepraszam.
Chyba jak najbardziej tutaj. Ja dzisiaj przeżywałam istne załamanie nerwowe i wylałam wiadro smutków i jeszcze nikt mnie nie pogonił 🤪

Tylko ze ja tu dopiero co przyszłam :( i tak wchodzę z buta mam wrażenie :(
Dzisiaj po dniu pełnym smutku świętujemy dwie kreski jednej z nas 🍾🎈

Ale opowiedz coś o sobie po prostu to nie będzie wcale tak z buta 🤪

Ja tymczasem włączyłam ambitny serial prawo ulicy bo niestety życia na kredycie jeszcze nie dodali 🥲

Dzisiaj po dniu pełnym smutku świętujemy dwie kreski jednej z nas 🍾🎈

Ale opowiedz coś o sobie po prostu to nie będzie wcale tak z buta 🤪

Ja tymczasem włączyłam ambitny serial prawo ulicy bo niestety życia na kredycie jeszcze nie dodali 🥲
Widziałam właśnie, bo czytałam kilka ostatnich stron. Wielkie brawa!
Hmm napisałam co nieco ale niezbyt wiele bo nawet nie wiem co napisać

Przyznam się wam że wczoraj powiedzieliśmy teściowej w końcu co się dzieje. Bo ja usunęłam już wszystkie social media. Ona się dopytywała czy coś się stało czy się obraziłam czy coś zrobili, czy się rozwodzimy czy co, bo nie odzywamy się do nich, nie odwiedzamy ich, ja zniknęłam bo nie chce nic widzieć żadnych szczęśliwych ciążowych brzuszków i uczestniczyc w żadnych rozmowach o wybieraniu imienia. Najpierw mąż z nią rozmawiał sam godzinę to beczał a na koniec dnia ja do niej oddzwonilam żeby mnie nie zaskoczyła telefonem pierwsza, pół godziny wyłam jej w słuchawkę. Może się trochę lepiej czuję. Ale czuję się jakby świat znał moje sekrety teraz.
Dobrze jest się wygadać
Może poczujesz choć cząstkę ulgi
Może pomoże ci to w jakimś stopniu
Może da poczucie że nie jesteś jednak sama

Dobry wieczór
Nie odzywa nie za bardzo bo mam wir pracy teraz
Do końca miesiąca będę sama szefem i pracownikiem 🤣

Jak zobaczyłam jaki dziś dzień to bardzo bardzo mi się smutno zrobilo
Gby nie był w marcu ciąży pozamacicznej to w listopadzie dzidziuś miał by roczek .
Jakie to niesprawiedliwe wszystko
Ale dam radę będę silna
Muszę 🥺

Absolutnie to dobre miejsce. 🥹 Zapisuję na ławeczkę. Każdy był kiedyś nowy. 🫂🤗

reklama
dziękuję i proszę o kciuki 😘
Ja tu muszę kurczę nadrabiać chyba wszystkie posty, bo potem człowiek nie wie co się dzieje 😁😁

Ale kreseeeeeczkaaaa 😍😍😍
zaraz sprawdzę czy dalej jest, w nocy spać nie mogłam z nerwów 😆
ja też dopiero przyszłam, podczytując od sierpnia z ukrycia dziewczyny. :) przy pierwszych staraniach byłam na takich wątkach przez około rok (zanim odkryłam forum), teraz miejmy nadzieję że będę tylko ten jeden miesiąc, ale chciałam Ci napisać, że dziewczyny na tym wątku są świetne, wrażliwe, wspierające i mądre! trafiłaś w bardzo dobre miejsce. trzymam za Ciebie kciuki

Do góry