Hermeneg
Fanka BB :)
Ide z psem, zapraszam do lazienek![]()
Jak wrócisz to cho na grzańca na rozgrzanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ide z psem, zapraszam do lazienek![]()
Pfff haha ja chodzę z czapką która ma wbudowaną latarkę na czole bo bym wpadła do rowuNo wez! Ja tu po ciemku chodze na niepswoetlonym osiedlu, nie wzielam okularow, wiec zlo czailo sie zewszad, jakby mnie ktos zaatakowal, to zorientowalabym sie dopiero z odleglosci 2 metrow, a Ty balas sie sikac!![]()
E, to je trunek z moich terenów, ale ja chyba nie lubię na ciepło takich specyfików
Moj ulubiony!
Moj ulubiony!![]()
E, to je trunek z moich terenów, ale ja chyba nie lubię na ciepło takich specyfików
Ja przyszłam i napisałam 300 postów smętów na home officeWiecie, że mamy dopiero 16.10 a mamy już 311 stron? Na Wrześniowych kreskach przez cały miesiąc było 299![]()
Koniecznie! Jak nie to sama pomarancze, jak zalewam ja goracym grzancem to jeszcze wydziabuje lyzeczka sok z plasterkowJa jeszcze nie próbowałam ale ciekawa jestem! Polecasz dodać pomarańcze z goździkami czy nie?![]()