reklama
poziomkowa00
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroU mnie biało.pewnie trafił sie felerny test. Człowiek niby wiedzial, a jednak sie łudził.
bede miała nauczkę

Jaśkad
Zaciekawiona BB
Zawiodłam się, ale nie czuje sie tragicznie. Czekam na @, bo objawy przed jej przyjściem w tym cyklu są okropnie uciążliwe jak nigdyStrasznie mi przykroto rozczarowanie fałszywą kreską jest chyba gorsze,niż jak cały czas te testy wychodzą białe
przytulam
![]()

poziomkowa00
Ja dzisiaj wstałam z okropnym bólem piersiZawiodłam się, ale nie czuje sie tragicznie. Czekam na @, bo objawy przed jej przyjściem w tym cyklu są okropnie uciążliwe jak nigdy![]()

Jaśkad
Zaciekawiona BB
No właśnie mnie tak bolą piersi, ze chodzić nie mogęJa dzisiaj wstałam z okropnym bólem piersico jest dziwne dla mnie bo zawsze po owulacji jest tragedia a na kilka dni przed okresem już są flaki.a w tym miesiącu totalnie na odwrót
więc też wróżę że jutro w końcu się zjawi bo mam już dziś 33dc i strasznie mi się wlecze ten cykl.zbieram się zaraz na badania do endo.sprawdze jak się mają moje witaminy bo dawno nie badałam
![]()

To zbieraj sie zbieraj, ja dzis leżę i wpatruje sie w biel, jakby magicznie miala pojawić sie kreska.
Miłego dnia ;*
niezapominajka876
No ja weekend i budzę się o 7.30, a przed ciążą mogłabym spać do 12Dzień dobry
Ja oszaleję.. urlop i budzę się jak nigdy o 5.30
Dziewczynki czekamy![]()

poziomkowa00
obysmy szybko mogły zacząć kolejny cyklNo właśnie mnie tak bolą piersi, ze chodzić nie mogęw nocy ciężko sie przekręcić. U mnie owulacji teoretycznie w 19dc i 30dc... jeszcze 2 dni do okresu, na który czekam jak na zbawienie. :/
To zbieraj sie zbieraj, ja dzis leżę i wpatruje sie w biel, jakby magicznie miala pojawić sie kreska.
Miłego dnia ;*

Miłego dnia

poziomkowa00
a Ty jak już tak wcześnie wstałaś to nie chcesz jednak dzisiaj zatestować ?Dzień dobry
Ja oszaleję.. urlop i budzę się jak nigdy o 5.30
Dziewczynki czekamy![]()

reklama
Przykro miU mnie biało.pewnie trafił sie felerny test. Człowiek niby wiedzial, a jednak sie łudził.
bede miała nauczkę

Też bym się czułaNo ja weekend i budzę się o 7.30, a przed ciążą mogłabym spać do 12czuję się szukana

Już dzisiaj sikałam dwa razy i nie mam moczua Ty jak już tak wcześnie wstałaś to nie chcesz jednak dzisiaj zatestować ?![]()

Ja dzisiaj robię chłopakom urodziny, chata pełna ludzi więc trochę roboty mam