reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Zawiodłam się, ale nie czuje sie tragicznie. Czekam na @, bo objawy przed jej przyjściem w tym cyklu są okropnie uciążliwe jak nigdy 🫠
Ja dzisiaj wstałam z okropnym bólem piersi 🫣co jest dziwne dla mnie bo zawsze po owulacji jest tragedia a na kilka dni przed okresem już są flaki.a w tym miesiącu totalnie na odwrót 🫣🤣 więc też wróżę że jutro w końcu się zjawi bo mam już dziś 33dc i strasznie mi się wlecze ten cykl.zbieram się zaraz na badania do endo.sprawdze jak się mają moje witaminy bo dawno nie badałam 😁🫣

Ja dzisiaj wstałam z okropnym bólem piersi 🫣co jest dziwne dla mnie bo zawsze po owulacji jest tragedia a na kilka dni przed okresem już są flaki.a w tym miesiącu totalnie na odwrót 🫣🤣 więc też wróżę że jutro w końcu się zjawi bo mam już dziś 33dc i strasznie mi się wlecze ten cykl.zbieram się zaraz na badania do endo.sprawdze jak się mają moje witaminy bo dawno nie badałam 😁🫣
No właśnie mnie tak bolą piersi, ze chodzić nie mogę 🥲 w nocy ciężko sie przekręcić. U mnie owulacji teoretycznie w 19dc i 30dc... jeszcze 2 dni do okresu, na który czekam jak na zbawienie. :/

To zbieraj sie zbieraj, ja dzis leżę i wpatruje sie w biel, jakby magicznie miala pojawić sie kreska.

Miłego dnia ;*

No właśnie mnie tak bolą piersi, ze chodzić nie mogę 🥲 w nocy ciężko sie przekręcić. U mnie owulacji teoretycznie w 19dc i 30dc... jeszcze 2 dni do okresu, na który czekam jak na zbawienie. :/

To zbieraj sie zbieraj, ja dzis leżę i wpatruje sie w biel, jakby magicznie miala pojawić sie kreska.

Miłego dnia ;*
obysmy szybko mogły zacząć kolejny cykl 😁 choć u mnie on i tak raczej pójdzie na straty bo narzeczony w rozjazdach 🫣
Miłego dnia ❤️

reklama
U mnie biało. :( pewnie trafił sie felerny test. Człowiek niby wiedzial, a jednak sie łudził. :( bede miała nauczkę
Przykro mi 😣 najgorzej jak jest sobie człowiek zrobi nadzieje..

No ja weekend i budzę się o 7.30, a przed ciążą mogłabym spać do 12 😂 czuję się szukana
Też bym się czuła 😅 takie to życie jest upierdliwe 🫢😅

a Ty jak już tak wcześnie wstałaś to nie chcesz jednak dzisiaj zatestować ?🤣
Już dzisiaj sikałam dwa razy i nie mam moczu 🤭😅😅 jutro będzie ten dzień 🫣

Ja dzisiaj robię chłopakom urodziny, chata pełna ludzi więc trochę roboty mam 🫣 i przez dzisiejszy tłum też nie chce dzisiaj testować bo po mnie wszystko widać i emocje (jakiekolwiek) wolę przenieść na jutro 😅

Do góry