poziomkowa00
Fanka BB :)
Czy któraś z was stosowała Feroplex?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co się tak nad tym zastanawiać. Prawda jest taka, że i tak musicie jeszcze trochę zaczekać na działanie suplementacji, więc możemy jedynie zgadywać, w jakim stanie są te plemnikiFizycznie siła jest, chęci też. Ale czy plemniki się ogarnęły? Mieliśmy ciężki weekend bo jakiś d. Podpalił las i to kilka razy więc było co robić, a i tak siły są. Tylko czy nasze te siły zewnętrzne równają się tym wewnętrznym?
Ja też. On też. Najlepiej to było dwa razy dziennie ale przez te jego wyniki mamy się co 3dni spotykać w lozku (pan doktor na specyficzne poczucie humoru).Ja bym wybrała dziś i jutromyśmy teraz 4 dni pod rząd a ja to i dziś też bym chciała
![]()
Ja nie sądziłam, że tsh potrafi tak skakać. U mnie też mega różne wartości nawet w odstępie 2 tygodniMam wynik tsh, ostatnio był 1.26 a dzisiaj 2.28zobaczymy co endo jutro powie.
Mam nadzieję, że po jednorazowym wzroście nie zwiększy mi od razu dawki Euthyroxu.
Ja nie sądziłam, że tsh potrafi tak skakać. U mnie też mega różne wartości nawet w odstępie 2 tygodni
Mi się teraz ładnie od lutego utrzymuje na poziomie 1.94(a badałam w tym czasie 3 razy i zawsze taki sam wynik)Mam wynik tsh, ostatnio był 1.26 a dzisiaj 2.28zobaczymy co endo jutro powie.
Mam nadzieję, że po jednorazowym wzroście nie zwiększy mi od razu dawki Euthyroxu.
Mi się teraz ładnie od lutego utrzymuje na poziomie 1.94(a badałam w tym czasie 3 razy i zawsze taki sam wynik)2 lata temu miałam skoki właśnie nawet do 5
ale i tak dostałam dziś euthyrox spowrotem żeby zbić w okolice 1
![]()