reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Moje przez kilka ostatnich pomiarów oscylowało do 1.5 a teraz nie wiem co się odjaniepawliło 😅
No nic, nie będę przeżywać bo jeszcze ataku duszności dostanę 🤣🤣
A jakie masz żelazo ? Coś mi dzisiaj właśnie endo mówiła że jak jest anemia z niedoboru żelaza to może podnosić TSH.bo tarczyca musi mocniej pracować żeby utrzymać hormony w normie ? Chyba dobrze zapamiętałam 😅

reklama
A jakie masz żelazo ? Coś mi dzisiaj właśnie endo mówiła że jak jest anemia z niedoboru żelaza to może podnosić TSH.bo tarczyca musi mocniej pracować żeby utrzymać hormony w normie ? Chyba dobrze zapamiętałam 😅

O nie, u mnie anemii nie ma bo mam żelazo 79 a ferrytynę 60, no i hemoglobinka też zawsze w porządku 😊

Ja miałam do picia, na początku jeden szot, potem dwa dziennie, czułam się kiepsko 😅 w smaku też nie za dobre
Ja mam właśnie 2 szoty dziennie brać 🥴 bardziej to nie wiem jak to połączyć z inozytolem,witaminami,euthyroxem,jodem,laktoferyną itd.bo prawie między wszystkim trzeba robić przerwy ileś tam godzin,żelaza nie można z nabiałem,kawą,herbatą..euthyrox też na czczo🤣przecież mi dnia braknie na rozplanowanie tego co gdzie jak i o której godzinie żeby to miało sens

reklama
Do góry