reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Możecie mnie wpisać na ławeczkę? Czasami do Was zerkam i czasami mam ochotę coś odpisać, po czym robię palmface, że nie wolno 🤣

Nie wiem czy muszę się jakoś bardziej opisywac 🤣 generalnie aktualnie sytuacja zmusiła mnie teraz do ogarniecia zębów, a zawsze sobie powtarzałam, że jak ogarnę zęby to pójdę założyć taśmę TAC, więc może kiedyś jeszcze będę testować zamiast ławeczkować 🤔

to ja nie wiem co tu robić 😂 jestem wpisana na 31.07, ale to może być za szybko na testowanie więc jak jest możliwość to mogę się wpisać na 2.08? 🙈

Możecie mnie wpisać na ławeczkę? Czasami do Was zerkam i czasami mam ochotę coś odpisać, po czym robię palmface, że nie wolno 🤣

Nie wiem czy muszę się jakoś bardziej opisywac 🤣 generalnie aktualnie sytuacja zmusiła mnie teraz do ogarniecia zębów, a zawsze sobie powtarzałam, że jak ogarnę zęby to pójdę założyć taśmę TAC, więc może kiedyś jeszcze będę testować zamiast ławeczkować 🤔
To zaszczyt 😎❤️
Kciuki za dentystę! 🥰

reklama
Do góry