kami1094
Fanka BB :)
Kuźwa, najlepsza drużyna „piłkarska” nam zaraz na tej ławce powstanie.To ja poproszę na razie na ławeczkę. Po monitoringu przepiszę się na testowanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuźwa, najlepsza drużyna „piłkarska” nam zaraz na tej ławce powstanie.To ja poproszę na razie na ławeczkę. Po monitoringu przepiszę się na testowanie![]()
Trochę śmiech przez łzyKuźwa, najlepsza drużyna „piłkarska” nam zaraz na tej ławce powstanie.Obyśmy z niej zeszły
![]()
Ale płaczemy chociaż w doborowym towarzystwie.Trochę śmiech przez łzy![]()
A masz juz termin?I dla embryoglue bo pewnie dostanę do transferu![]()
A masz juz termin?
To zaszczytMożecie mnie wpisać na ławeczkę? Czasami do Was zerkam i czasami mam ochotę coś odpisać, po czym robię palmface, że nie wolno
Nie wiem czy muszę się jakoś bardziej opisywacgeneralnie aktualnie sytuacja zmusiła mnie teraz do ogarniecia zębów, a zawsze sobie powtarzałam, że jak ogarnę zęby to pójdę założyć taśmę TAC, więc może kiedyś jeszcze będę testować zamiast ławeczkować
![]()