Patii26
Fanka BB :)
Ciężko powiedzieć. Zależy gdzie będę pracować, ale ja już będę wiedziała to Wam napisze jaka decyzjaAle miłe towarzystwo
A jak zapatrujesz się na październik?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko powiedzieć. Zależy gdzie będę pracować, ale ja już będę wiedziała to Wam napisze jaka decyzjaAle miłe towarzystwo
A jak zapatrujesz się na październik?
Strasznie przykre jest takie czekanie na transferJak dobrze liczę to może w listopadzie podejdziemy do transferu
Poczuję się wtedy jak Grosicki który wrócił do kadry pomimo tego, że z niej odszedł![]()
A czemu Wy wgl dopiero od listopada ?Lejeale my tez planujemy wchodzic do ataku w listopadzie
![]()
Hormony robia swoje, powiedzialabym nawet, ze nie pomagajaNo właśnie ja też normalnie bym nie brała bo co to za gorączka? Ale teraz wzięłam jedną tabletkę apapu, a mój ginekolog na szczęście odpisał i powiedział że mam brax 3 razt dziennie 500mg paracetamolu i 2x1000 wit C....a ja tu płacze, że musiałam jedną wiązać i czy to dziecku nie zaszkodzi czasemstrasznie emocjolana jest ta ciąża...
Musze schudnac przed ciaza, listopad to takie minimum z minimum kiedy mysle, ze osiagne ta wage, w ktorej dam radeA czemu Wy wgl dopiero od listopada ?![]()
Aaaa, okey haha, rozumiemMusze schudnac przed ciaza, listopad to takie minimum z minimum kiedy mysle, ze osiagne ta wage, w ktorej dam radew obecnym stanie moje stawy bylyby lekko mowiac nadwyrezone
![]()
Jak czytam o tych chudzinkach tutaj to wstyd sie przyznacAaaa, okey haha, rozumiemto ile planujesz schudnąć a ile już schudłam ?
![]()
A czemu Wy wgl dopiero od listopada ?![]()
Kurde tyle czeka sie na wyniki?