reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Ja mam screeny o tym Fertistimie to zaraz Wam wrzucę 😁

Screenshot_20250826_141314_Facebook.jpg

Screenshot_20250826_141317_Facebook.jpg

Dziewczyny chcę się poradzić, chyba zaraziłam się od męża, mam 37,5 stan podgorączkowy i ból gardła, byłam u lekarza rodzinnego (nie mojego bo na urlopie) wykluczył angine i kazał odpoczywać i cytuje "no paracetamol" straszne wrażenie ogólnie na mnie wywarł....i ogólnie dzisiaj dopiero 5+0 co byście zrobiły na moim miejscu? Wzięły już Apap czy 37,5 to jeszcze nie gorączka? Oczywiście naczytałam się już co może się stać we wczesnej ciąży przy gorączce, ale wiadomo paracetamol mocno przebadany ale jednak piszą że wrazie konieczności...napisałam do mojego gina ale narazie brak odpowiedzi...ogólnie przepraszam za chaotyczną wiadomość, ale jakoś tak mi ciężko od poniedziałku odkąd wylądowałam w szpitalu po tej zapaści...boję się że zaszkodziłam albo zaszkodzę dziecku 😔

Dziewczyny chcę się poradzić, chyba zaraziłam się od męża, mam 37,5 stan podgorączkowy i ból gardła, byłam u lekarza rodzinnego (nie mojego bo na urlopie) wykluczył angine i kazał odpoczywać i cytuje "no paracetamol" straszne wrażenie ogólnie na mnie wywarł....i ogólnie dzisiaj dopiero 5+0 co byście zrobiły na moim miejscu? Wzięły już Apap czy 37,5 to jeszcze nie gorączka? Oczywiście naczytałam się już co może się stać we wczesnej ciąży przy gorączce, ale wiadomo paracetamol mocno przebadany ale jednak piszą że wrazie konieczności...napisałam do mojego gina ale narazie brak odpowiedzi...ogólnie przepraszam za chaotyczną wiadomość, ale jakoś tak mi ciężko od poniedziałku odkąd wylądowałam w szpitalu po tej zapaści...boję się że zaszkodziłam albo zaszkodzę dziecku 😔
Ja bym wzięła żeby nie doprowadzić się do większej gorączki.

Ja pikole. A ja byłam pobrać tą krew i babka do mnie czy mam kartę klienta. Ja że nie, gdzieś zgubiłam. Ale sprawdziła po peselu, w systemie jestem, wszystko ok, krew pobrana. Przyszły wyniki. Zalogować się można tylko numerem karty 😵‍💫😵‍💫 Także tyle se narobiłam że jutro muszę jechać po wyniki, trzeci dzień z rzędu wycieczka 30km
A co to za labo? Bo do diagnostyki normalnie peselem

Kurcze normalnie bym czekala jeszcze, ale w ciazy chyba bym wziela, do tego dorwij moze gdzies jakies malinki w sloiku, dodaj do herbaty spora ilosc (tez wplyna na spadek temp bo dzialaja potliwie) i ratowalabym sie czosnkiem, miodem, imbirem… cale lata swietlne temu byl jeszcze taki syrop na przeziebienia w ciazy, ale poszukam nazwy bo nie pamietam
Mam, pre na len (wchodzil spam bez spacji ;))

reklama
Kurcze normalnie bym czekala jeszcze, ale w ciazy chyba bym wziela, do tego dorwij moze gdzies jakies malinki w sloiku, dodaj do herbaty spora ilosc (tez wplyna na spadek temp bo dzialaja potliwie) i ratowalabym sie czosnkiem, miodem, imbirem… cale lata swietlne temu byl jeszcze taki syrop na przeziebienia w ciazy, ale poszukam nazwy bo nie pamietam
Mam, pre na len (wchodzil spam bez spacji ;))
No właśnie ja też normalnie bym nie brała bo co to za gorączka? Ale teraz wzięłam jedną tabletkę apapu, a mój ginekolog na szczęście odpisał i powiedział że mam brax 3 razt dziennie 500mg paracetamolu i 2x1000 wit C....a ja tu płacze, że musiałam jedną wiązać i czy to dziecku nie zaszkodzi czasem 🙈 strasznie emocjolana jest ta ciąża...

Do góry