reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Haha dobre 😁 ważne, że się nie tłuką 😅😅

Moi chłopcy mają bo 10 koszulek sportowych, no szal mają straszny 😅

Też mamy jednych znajomych za Real Madryt, po jednym meczu stwierdziliśmy, że już razem nie oglądamy 😅 za dużo emocji między nami 🫢
No powiem Ci tłuc się nie tłuką ale jak Barca wygra z Realem to młody chodzi oburzony, że przegrali 🤣🤣

reklama
I, żeby nie było , najmłodszy też ma swój udział w tym przedsięwzięciu 🤣🤣

Załączniki

• IMG_20250730_085056666.jpg
    IMG_20250730_085056666.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 28
Tak? To patrz na to
1 zdjęcie to mojego J, drugie zdjęcie starszaka 😁
Pomijam fakt, że pierze się jeszcze młodemu jeden komplet 🤣

Ale wypasiona kolekcja! 😍
Ja przyjaciela zaopatruje w koszulki Realu, raz na urodziny mu nawet zamówiłam z ich oficjalnego sklepu w Madrycie 😀

Przepraszam, że się wtrące. A jaką metodą miałaś sprawdzaną drożność?
Ja miałam sono hsg i wyszedł mi jeden drożny, po paru miesiącach lekarz kazał zrobić hsg pod RTG dla pewności, wynik oba niedrożne i jeden udrożniony. W następnym cyklu ciąża. Więc jeśli miałaś sono to ja bym doradzała zrobić jeszcze zwykle hsg, tak dla pewności.
A jak już tu jestem to rozsiewam ciążową zaraze, powodzenia dziewczyny!
honey boo boo sneezing GIF
SONO HSG miałam.

Mi niestety żaden lekarz (ginekolog) nic nie proponuje, ani nie zleca badań ani nie pyta jakie do tej pory wykonywałam, więc nie wiem jak Wy to robicie, że lekarze Wam przepisują leki, proponują monitoringi, zabiegi albo dają skierowania na badania 😐🤷‍♀️

SONO HSG miałam.

Mi niestety żaden lekarz (ginekolog) nic nie proponuje, ani nie zleca badań ani nie pyta jakie do tej pory wykonywałam, więc nie wiem jak Wy to robicie, że lekarze Wam przepisują leki, proponują monitoringi, zabiegi albo dają skierowania na badania 😐🤷‍♀️
A chodzisz prywatnie czy na NFZ?

A chodzisz prywatnie czy na NFZ?
Nie mam jednego stałego ginekologa...
tam gdzie badaliśmy nasienie i drożność jajowodów to prywatnie w Bocianie, a np. wczoraj byłam na wizycie na NFZ u lekarza, który właśnie powiedział, że albo laparoskopia albo in vitro i tyle.

Nie mam jednego stałego ginekologa...
tam gdzie badaliśmy nasienie i drożność jajowodów to prywatnie w Bocianie, a np. wczoraj byłam na wizycie na NFZ u lekarza, który właśnie powiedział, że albo laparoskopia albo in vitro i tyle.
Mnie niestety w życiu nie udało się wywalczyć niczego na NFZ. Każde jedno badanie/pobranie prywatnie :(

reklama
Do góry