reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Nadal :( @Eveline.eve mi zerknęła i moja próbka pojechała z Wrocławia do Poznania 😭😭 nie wiadomo czy wyniki, dzisiaj czy jutro. Jak do wieczora nie będzie to będę pisała reklamację. Ale jutro niestety ale też czeka mnie wycieczka do Alabu - bo chciałam w tym samym labie zrobić przyrost. Ale w sumie nie wiadomo co będzie z jutrzejsza próbka XD
Więc mogę iść albo jutro znów do Alabu i czekać nie wiadomo ile, albo pójdę do luxmedu bo wyłudziłam skierowanie. I najwyżej skoczę drugi raz do luxmedu w poniedziałek, po 72h. W sumie doradźcie proszę, co byście zrobiły.

Czekam jak na szpilkach na ten wynik, bo chcę dać znać mojej lekarce. Teoretycznie według jej zaleceń na betę i progesteron miałam iść jutro 🤭
Jeśli i tak będziesz jeszcze badać betę to możesz pójść do tego labu, w którym potem będziesz robić. :)

Nadal :( @Eveline.eve mi zerknęła i moja próbka pojechała z Wrocławia do Poznania 😭😭 nie wiadomo czy wyniki, dzisiaj czy jutro. Jak do wieczora nie będzie to będę pisała reklamację. Ale jutro niestety ale też czeka mnie wycieczka do Alabu - bo chciałam w tym samym labie zrobić przyrost. Ale w sumie nie wiadomo co będzie z jutrzejsza próbka XD
Więc mogę iść albo jutro znów do Alabu i czekać nie wiadomo ile, albo pójdę do luxmedu bo wyłudziłam skierowanie. I najwyżej skoczę drugi raz do luxmedu w poniedziałek, po 72h. W sumie doradźcie proszę, co byście zrobiły.

Czekam jak na szpilkach na ten wynik, bo chcę dać znać mojej lekarce. Teoretycznie według jej zaleceń na betę i progesteron miałam iść jutro 🤭
Idź do luxmedu tym bardziej jak masz skierowanie ;) ja idę jutro😅 też właśnie wyprosiłam na czacie skierowanie na betę i prozka.

Jeśli i tak będziesz jeszcze badać betę to możesz pójść do tego labu, w którym potem będziesz robić. :)
Ogólnie planowałam raczej zrobić jeden przyrost. Ale w takiej sytuacji chyba pójdę jutro do luxmedu i potem powtórzę po 72h. Bo innej opcji chyba nie widzę 😂
Dowiedziałam się, że na beta hcg zawsze wysyłają próbkę z Wrocławia do Poznania. A jak jutro piątek to wynik pewnie w poniedziałek będzie. A nie wiem czy ja tyle wytrzymam 🤭

Ogólnie planowałam raczej zrobić jeden przyrost. Ale w takiej sytuacji chyba pójdę jutro do luxmedu i potem powtórzę po 72h. Bo innej opcji chyba nie widzę 😂
Dowiedziałam się, że na beta hcg zawsze wysyłają próbkę z Wrocławia do Poznania. A jak jutro piątek to wynik pewnie w poniedziałek będzie. A nie wiem czy ja tyle wytrzymam 🤭
Przedziwne. Przecież to nie jakiś Pcim Dolny 😄

Okres moze sie różnic nawet przez porę roku, ilosc wypitej wody lub niedobory w organizmie. Ciało nie takie glupie jest, oszczędza bo okres 7-8 dni to duże obciążenie. Badalas sie ostatnio?
no właśnie nie, miałam zasadę raz w roku iść w kwietniu (wiem że to i tak rzadko) ale w tym roku tyle zawirowań że odpuściłam, chyba muszę przejść się w tym miesiącu

Przedziwne. Przecież to nie jakiś Pcim Dolny 😄
No jestem totalnie w szoku. Wrocław takie duże miasto niby a tu proszę. No ale co zrobic. Najgorzej, że w luxmedzie jutro dopiero terminy od 11…. Więc żeby mnie znów nie wych*jali z wynikami 😂 cały czas odświeżam czy ktoś nie zrezygnował

Mi w luxmedzie wyniki wskakują tego samego dnia o 17/18 zazwyczaj, najszybciej mam w Synevo ale tam mnie ostatnie 4 razy babka kuła 😆 także podziękuję

No jestem totalnie w szoku. Wrocław takie duże miasto niby a tu proszę. No ale co zrobic. Najgorzej, że w luxmedzie jutro dopiero terminy od 11…. Więc żeby mnie znów nie wych*jali z wynikami 😂 cały czas odświeżam czy ktoś nie zrezygnował
Ja nawet jak chodzę na 16 na pobranie to wyniki mam o 19 😆 ja jutro też idę na 11. Jeśli wybierzesz opcję pobrania na czczo powinnaś mieć wcześniej dostępne a nie naczczo wskakuje dopiero od 11

reklama
Przysięgam, że oszaleje. Gotowe ale nie ma tu tego wyniku….

Załączniki

• IMG_8723.png
    IMG_8723.png
    97,4 KB · Wyświetleń: 89
Do góry