reklama
kami1094
Fanka BB :)
Jeśli i tak będziesz jeszcze badać betę to możesz pójść do tego labu, w którym potem będziesz robić.Nadal@Eveline.eve mi zerknęła i moja próbka pojechała z Wrocławia do Poznania
nie wiadomo czy wyniki, dzisiaj czy jutro. Jak do wieczora nie będzie to będę pisała reklamację. Ale jutro niestety ale też czeka mnie wycieczka do Alabu - bo chciałam w tym samym labie zrobić przyrost. Ale w sumie nie wiadomo co będzie z jutrzejsza próbka XD
Więc mogę iść albo jutro znów do Alabu i czekać nie wiadomo ile, albo pójdę do luxmedu bo wyłudziłam skierowanie. I najwyżej skoczę drugi raz do luxmedu w poniedziałek, po 72h. W sumie doradźcie proszę, co byście zrobiły.
Czekam jak na szpilkach na ten wynik, bo chcę dać znać mojej lekarce. Teoretycznie według jej zaleceń na betę i progesteron miałam iść jutro![]()
niezapominajka876
Idź do luxmedu tym bardziej jak masz skierowanieNadal@Eveline.eve mi zerknęła i moja próbka pojechała z Wrocławia do Poznania
nie wiadomo czy wyniki, dzisiaj czy jutro. Jak do wieczora nie będzie to będę pisała reklamację. Ale jutro niestety ale też czeka mnie wycieczka do Alabu - bo chciałam w tym samym labie zrobić przyrost. Ale w sumie nie wiadomo co będzie z jutrzejsza próbka XD
Więc mogę iść albo jutro znów do Alabu i czekać nie wiadomo ile, albo pójdę do luxmedu bo wyłudziłam skierowanie. I najwyżej skoczę drugi raz do luxmedu w poniedziałek, po 72h. W sumie doradźcie proszę, co byście zrobiły.
Czekam jak na szpilkach na ten wynik, bo chcę dać znać mojej lekarce. Teoretycznie według jej zaleceń na betę i progesteron miałam iść jutro![]()

unikke1
Ogólnie planowałam raczej zrobić jeden przyrost. Ale w takiej sytuacji chyba pójdę jutro do luxmedu i potem powtórzę po 72h. Bo innej opcji chyba nie widzęJeśli i tak będziesz jeszcze badać betę to możesz pójść do tego labu, w którym potem będziesz robić.![]()

Dowiedziałam się, że na beta hcg zawsze wysyłają próbkę z Wrocławia do Poznania. A jak jutro piątek to wynik pewnie w poniedziałek będzie. A nie wiem czy ja tyle wytrzymam

kami1094
Przedziwne. Przecież to nie jakiś Pcim DolnyOgólnie planowałam raczej zrobić jeden przyrost. Ale w takiej sytuacji chyba pójdę jutro do luxmedu i potem powtórzę po 72h. Bo innej opcji chyba nie widzę
Dowiedziałam się, że na beta hcg zawsze wysyłają próbkę z Wrocławia do Poznania. A jak jutro piątek to wynik pewnie w poniedziałek będzie. A nie wiem czy ja tyle wytrzymam![]()

ShadowLuna
Zaciekawiona BB
no właśnie nie, miałam zasadę raz w roku iść w kwietniu (wiem że to i tak rzadko) ale w tym roku tyle zawirowań że odpuściłam, chyba muszę przejść się w tym miesiącuOkres moze sie różnic nawet przez porę roku, ilosc wypitej wody lub niedobory w organizmie. Ciało nie takie glupie jest, oszczędza bo okres 7-8 dni to duże obciążenie. Badalas sie ostatnio?
unikke1
No jestem totalnie w szoku. Wrocław takie duże miasto niby a tu proszę. No ale co zrobic. Najgorzej, że w luxmedzie jutro dopiero terminy od 11…. Więc żeby mnie znów nie wych*jali z wynikamiPrzedziwne. Przecież to nie jakiś Pcim Dolny![]()

niezapominajka876
Mi w luxmedzie wyniki wskakują tego samego dnia o 17/18 zazwyczaj, najszybciej mam w Synevo ale tam mnie ostatnie 4 razy babka kułaOgólnie planowałam raczej zrobić jeden przyrost. Ale w takiej sytuacji chyba pójdę jutro do luxmedu i potem powtórzę po 72h. Bo innej opcji chyba nie widzę
Dowiedziałam się, że na beta hcg zawsze wysyłają próbkę z Wrocławia do Poznania. A jak jutro piątek to wynik pewnie w poniedziałek będzie. A nie wiem czy ja tyle wytrzymam![]()

niezapominajka876
Ja nawet jak chodzę na 16 na pobranie to wyniki mam o 19No jestem totalnie w szoku. Wrocław takie duże miasto niby a tu proszę. No ale co zrobic. Najgorzej, że w luxmedzie jutro dopiero terminy od 11…. Więc żeby mnie znów nie wych*jali z wynikamicały czas odświeżam czy ktoś nie zrezygnował

reklama