niezapominajka876
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejprzespałam się z tym wszystkim i powiem wam, że nawet jakoś ten oszukany test mnie nie ruszył, bo nie liczyłam na nic w tym cyklu - ani łezka nie poleciała. Robiłam inny i jest negatywny więc to była jakaś felerna sztuka.
Ale na razie muszę zrobić przerwę od starań, od forum.. jakoś tak zaczynam psychicznie się słabiej czuć, bo dużo rzeczy w tym roku się wydarzyło, złych rzeczy, muszę się wziąć w garść. Dziękuję za cudowne wsparcie tutaj!
Jak mi się polepszy to pewnie do was wrócę
Możecie mi wpisać okres (jeszcze go nie mam, ale czuję w kościach, że to na dniach).
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki!Mam nadzieję, że wasze marzenie o byciu mamą szybko się spełni
![]()
Mam nadzieję, że chwilę odpoczniesz i szybko do nas wrócisz. Trzymaj sięHejprzespałam się z tym wszystkim i powiem wam, że nawet jakoś ten oszukany test mnie nie ruszył, bo nie liczyłam na nic w tym cyklu - ani łezka nie poleciała. Robiłam inny i jest negatywny więc to była jakaś felerna sztuka.
Ale na razie muszę zrobić przerwę od starań, od forum.. jakoś tak zaczynam psychicznie się słabiej czuć, bo dużo rzeczy w tym roku się wydarzyło, złych rzeczy, muszę się wziąć w garść. Dziękuję za cudowne wsparcie tutaj!
Jak mi się polepszy to pewnie do was wrócę
Możecie mi wpisać okres (jeszcze go nie mam, ale czuję w kościach, że to na dniach).
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki!Mam nadzieję, że wasze marzenie o byciu mamą szybko się spełni
![]()
Odwaliłaś kawał dobrej roboty z mężem. Teraz trzymamy kciuki za nudną ciążeChorwacji test 25, widać całkiem dobrze, to chyba dobrze co?![]()
No pięknieChorwacji test 25, widać całkiem dobrze, to chyba dobrze co?![]()
Gratulacje!Chorwacji test 25, widać całkiem dobrze, to chyba dobrze co?
Dodam że chyba to jest 12dc, okres powinnam dostać 5 sierpnia.
Nas ciagle pytaja, ale zbywam to glupimi odpowiedziami, zachodzacymi nawet o byciem wrednaJak już masz dziecko, to pytają kiedy drugie
Mnie pytali w szpitalu na intensywnej przy wypisie syna. Czaisz, w wywiadzie przedwczesny poród zakonczony śmiercią dziecka, drugi przedwczesny poród z ekstremalnym wcześniakiem, ktory spędził 3m na oddziale, a one, że przy trzecim się na pewno uda![]()
SuperChorwacji test 25, widać całkiem dobrze, to chyba dobrze co?
Dodam że chyba to jest 12dc, okres powinnam dostać 5 sierpnia.