reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Hej :) przespałam się z tym wszystkim i powiem wam, że nawet jakoś ten oszukany test mnie nie ruszył, bo nie liczyłam na nic w tym cyklu - ani łezka nie poleciała. Robiłam inny i jest negatywny więc to była jakaś felerna sztuka.
Ale na razie muszę zrobić przerwę od starań, od forum.. jakoś tak zaczynam psychicznie się słabiej czuć, bo dużo rzeczy w tym roku się wydarzyło, złych rzeczy, muszę się wziąć w garść. Dziękuję za cudowne wsparcie tutaj!
Jak mi się polepszy to pewnie do was wrócę 🫶
Możecie mi wpisać okres (jeszcze go nie mam, ale czuję w kościach, że to na dniach).
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki! ♥️♥️♥️ Mam nadzieję, że wasze marzenie o byciu mamą szybko się spełni 🫶

Czekamy na Ciebie 🥹❤️

Hej :) przespałam się z tym wszystkim i powiem wam, że nawet jakoś ten oszukany test mnie nie ruszył, bo nie liczyłam na nic w tym cyklu - ani łezka nie poleciała. Robiłam inny i jest negatywny więc to była jakaś felerna sztuka.
Ale na razie muszę zrobić przerwę od starań, od forum.. jakoś tak zaczynam psychicznie się słabiej czuć, bo dużo rzeczy w tym roku się wydarzyło, złych rzeczy, muszę się wziąć w garść. Dziękuję za cudowne wsparcie tutaj!
Jak mi się polepszy to pewnie do was wrócę 🫶
Możecie mi wpisać okres (jeszcze go nie mam, ale czuję w kościach, że to na dniach).
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki! ♥️♥️♥️ Mam nadzieję, że wasze marzenie o byciu mamą szybko się spełni 🫶
Mam nadzieję, że chwilę odpoczniesz i szybko do nas wrócisz. Trzymaj się 🫂

Dzień dobry dziewczyny! ☕️ witam się z Wami ze słonecznej Turcji, przesyłam dużo słonka ☀️powiem Wam, że mam niesamowity luz w głowie, w tym cyklu odpuściłam testy bo wydaje mi się, że bez stymulacji i zastrzyku na pęknięcie nic z tego nie będzie 🥲 a w oczekiwaniu na poprawę ruchu plemników u męża postanowiliśmy wrzucić na luz i dobrze się bawić 😁

Jak już masz dziecko, to pytają kiedy drugie :p

Mnie pytali w szpitalu na intensywnej przy wypisie syna. Czaisz, w wywiadzie przedwczesny poród zakonczony śmiercią dziecka, drugi przedwczesny poród z ekstremalnym wcześniakiem, ktory spędził 3m na oddziale, a one, że przy trzecim się na pewno uda 🤦‍♀️
Nas ciagle pytaja, ale zbywam to glupimi odpowiedziami, zachodzacymi nawet o byciem wredna :D

Kurde to juz jest kompletny brak wyczucia! 😡

reklama
Do góry