Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że dopiero przyrost powie nam czy to zastrzyk czy bobas ale trzeba być dobrej myśliCzyli to nie są pozostałości zastrzyku? Martwię się trochę![]()
Pewnie że ciemniejeChociaż same oceńcie...ten na dole jest jeszcze trochę mokry...dzsiaj 13dpo Zobacz załącznik 1717674
Ja badałamDziewczyny a jak jutro będę badać przyrost bety to przyrost progesteronu też mam zrobić? Co myślicie, warto badać?
I co? Lekarz się do tego jakoś odniósł? Było to dla niego pomocne?Ja badałam![]()
Też tak myślę, ale faktycznie nadzieję mam dużą, dużo wskazuje na to, że mogło się udaćMyślę że dopiero przyrost powie nam czy to zastrzyk czy bobas ale trzeba być dobrej myśliwygląda obiecująco