Patii26
Fanka BB :)
Ciemnieje, ciemniejeChociaż same oceńcie...ten na dole jest jeszcze trochę mokry...dzsiaj 13dpo Zobacz załącznik 1717674

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciemnieje, ciemniejeChociaż same oceńcie...ten na dole jest jeszcze trochę mokry...dzsiaj 13dpo Zobacz załącznik 1717674
A Ty kochana jak się czujesz ? Kiedy pierwsza wizyta ?Myślę że dopiero przyrost powie nam czy to zastrzyk czy bobas ale trzeba być dobrej myśliwygląda obiecująco
GratulacjeChociaż same oceńcie...ten na dole jest jeszcze trochę mokry...dzsiaj 13dpo Zobacz załącznik 1717674
To jesteśmy w tym razem, i mnie ciemna kreska wczoraj wieczorem, dziś blednieDzień doberek, ide na kawke. Dziecko u babci, wyspałam się za cały rok
Najgorszy czas się dla mnie zaczyna czyli czekanie od owulacji do okresu![]()
nie, badałam bardziej dla swojego spokojuI co? Lekarz się do tego jakoś odniósł? Było to dla niego pomocne?![]()
Kochana ja już jestem po dwóch wizytachA Ty kochana jak się czujesz ? Kiedy pierwsza wizyta ?![]()
Rozumiem, ja chyba też zbadam dla swojego spokojunie, badałam bardziej dla swojego spokoju![]()