reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Hejka
Paczajta TSH wystrzeliło do góry ale reszta ok . Już wysłałam do gin i czekam na wiadomość 😱😱😱 spać nie mogłam pewnie przez te hormony i myśli

Załączniki

• Screenshot_2025-08-27-08-57-23-038_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-27-08-57-23-038_com.android.chrome.jpg
    210,1 KB · Wyświetleń: 79
Hejka
Paczajta TSH wystrzeliło do góry ale reszta ok . Już wysłałam do gin i czekam na wiadomość 😱😱😱 spać nie mogłam pewnie przez te hormony i myśli

Cześć dziewczyny 🙂 miłego dnia Was ❤️

O matko.. strasznie dużo 🫣
Juz mam najczarniejszy scenariusz 🥺 może to przez ten dostinex co brałam
No nic mam nadzieję że zwiększona dawka szybko zbije i się unormuje TSH bo reszta w normie . Dobrze że tak wcześnie zrobiłem TSH dziś 4+4 tc

@kaska1 ale wystrzeliło 😱 w ciąży skacze ale nie sądziłam, że aż tak.

Moja endo powiedziała, że jak tylko zajdę w ciążę to mam się od razu umawiać do niej na wizytę bo pewnie będzie trzeba skorygować dawkę Eurhyroxu 🙂

@kaska1 ale wystrzeliło 😱 w ciąży skacze ale nie sądziłam, że aż tak.

Moja endo powiedziała, że jak tylko zajdę w ciążę to mam się od razu umawiać do niej na wizytę bo pewnie będzie trzeba skorygować dawkę Eurhyroxu 🙂
No mi tak nigdy nie poszło do góry w ciazy . W żadnej . Coś tam podskoczyło ale nie aż tak. 😱 Jeszcze specjalnie wczoraj patrzalam w dokumentach
Dziwnie
Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze się potoczyło bo już chyba nie zniosę kolejnej porażki 🥺

reklama
Do góry