reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Melasa, między naszymi dzieciaczkami jest 3 tygodnie roznicy, może mój konrad za te 3 tygodnie zacznie broic w nocy bo poprzestawia mu sie zegar biologiczny ;) teraz jest bardzo absorbujący w dzien, ciągle trzeba z nim rozmawiac i zajmowac go czyms.
wczoraj wazylam go na naszej wadze domowej i wskazało 6.900, czyli w tydzien czasu 300g.

reklama
Zosia wczoraj (3 miesiące i 3 tygodnie) 6300. Od szczepienia dwa i pół tygodnia temu 'zgrubła' tylko 200g, ale myślę że nie jest źle - grunt że przybiera.

A Zuzia niepokojąco zwolniła z przybieraniem na wadze....:-:)-(

W ciągu miesiąca przybrała 600 g (ok.150/tydz)
Waży teraz równe 6000g - spadła z wagą z 50 na 25 centyl.....:-:)-:)-(

Luka a jak ze wzrostem?
dzieci po 3 m-cu ponoć już tak szybko nie przybierają
Michał przybrał ostatnio też 150 na tydzień, a lekarka powiedziała że bardzo ładnie
myślę, że nie masz się co martwić

Kurczę, a nam wypadało szczepienie na 3 pażdziernika, nie mogłam pójść, bo pracowałam, chciałam dziś a niunia ma katarek. Muszę już iść do lekarza, bo coś dziwnie spadła mi na wadze, ważyła dwa tygodnie temu 6,4 kg, a teraz waży 6,2 kg. Potwornie ulewa. Pewnie dlatego tak "poleciała z wagi". Zdarza jej się ulewać nawet zupką. A nie ulewała już prawie wcale. Nie wiem, co się dzieje i martwie się tym okropnie. Chyba oleję ten katarek i pójdę jutro na szczepienie i przy okazji na konsultację.
Co o tym sądzicie?? :confused:

reklama
Monia nie wiem czy przy katarku Ci małą zaszczepią, ale skoro traci na wadze i tak ulewa, to niezależnie od szczepiena poszłabym na konsultację.

Do góry