reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

reklama
Nasza waga ważona domowym sposobem (tata z niunkiem na wadze odjąć tata bez niunka na wadze) to 8300 :szok:. Wchodzi na to że przybyło kochanego dziecka 1 kg w ciągu miesiąca.

Zosieńka dzisiaj 7880g. Co oznacza 220g w ciągu tygodnia. :szok: Chyba sobie odbijała zeszłotygodniowy przestój. Jakbym znowu się zamierzała martwić to kopnijcie mnie w d... ;-):-D

Moja Misia - na butli- tydzien temu wazyla 5760...mam chudzielca i niejadka...pediatra stwierdzila ze taka jej uroda po mamie i tylko morfologie zrobimy zeby sprawdzic czy nie ma anemii.

fantazja to rzeczywiście drobniutka Michalinka, ale najważniejsze żeby zdrowa była, a waga nie jest najważniejsza :tak:
A swoją drogą, to gdzie ty się podziewasz ???

No to z drobinki zrobiłmi się tłuścioszek.:-D

Zdisiejsze wskazanie: 8460 :szok: co prawda w bodziaku i świeżej pieluszcze, to bez tego by było gdzieś tak 8300

Czyli przez miesiąc 1250 :szok::cool2:

Moja Misia - na butli- tydzien temu wazyla 5760...mam chudzielca i niejadka...pediatra stwierdzila ze taka jej uroda po mamie i tylko morfologie zrobimy zeby sprawdzic czy nie ma anemii.

My też musimy zrobić morfologię (podejrzenie anemii - bo Zuzia jest troszkę blada) i mocz przy okazji ...(woreczki juz mam...jutro przyklejamy - dziwnie to wygląda:baffled:)

reklama
Do góry