Patrynia też jest kruszyna i "nie ma czasu" na jedzenie. Wczoraj ją zmierzyłam i przez ostatni miesiąc urosła prawie 3 cm (83 cm wzrostu) i nóżka też jej o pół centymetra urosła (13 cm i w związku z czym jutro śmigamy po nowe buciki). Martwi mnie natomiast jej waga, bo czasami stawiam ją na takiej łazienkowej i niestety wg mnie panna schudła - gdy skończyła półtora roczku ważyła 9030g, odstawiłam od cycunia już 4 m-ce temu a ona teraz waży raptem 8500g !!! Jedyne co mnie trzyma przy zdrowych zmysłach, to fakt że jest radosna, pogodna i pełna energii, więc raczej nic złego się nie dzieje... chyba...
reklama
Maciek wczoraj raczył wejść na wage łazienkową,bo znajomi mają elektrobiczną to mu się spodobało,my takich rarytasów nie mamy;-)
No i waga pokazała 14 kg.
Wzrosy coś ponad 90 cm,ale zmierzyc się nie da.Ubranka nosi na 92,ale krótkie spodenki to jeszcze z tamtego roku dobre,no i dobrze,nie trzeba kupować nowych.

Wzrosy coś ponad 90 cm,ale zmierzyc się nie da.Ubranka nosi na 92,ale krótkie spodenki to jeszcze z tamtego roku dobre,no i dobrze,nie trzeba kupować nowych.
beaa
Mamy lipcowe'08
Zainab wazy okolo 12,5 kg i ma ok 88 cm. Spodobalo sie jej wchodzenie na wage lazienkowa, wiec przy kazdej okazji sie wazy.
survivor26
Mamy lipcowe'08
no rodzice szczupli, to i dzieciaki takie same, co się dziwić
Flo parametry ma pewno zbliżone, ale to już sprawdzimy po moim powrocie

Patrzyłam na siatki centylowe i dlatego napisałam chuderlaczki (bo Olga to ma taki brzuchol, że hej ;-) a Miki faktycznie przeszczepik) - obydwoje poniżej przecitnej, za to ze wzrostem powyżej i stąd taki wygląd ;-)
Czekam na osiągi krakowskich dziewczynek ;-)
Czekam na osiągi krakowskich dziewczynek ;-)
reklama