reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
U nas waga wczoraj wykazała 6.2 kg, jutro mamy szczepienie to zweryfikujemy tą piękną liczbę:)

Oj mama dzwiga już cieżary:)

agawa ja myślałam ze mam pokarm jakiś nie teges wiec postanowiłamw ramach eksperymentu zrobić mały test... wygładziłam Hanie.. tzn odczekałam standardowe 3 godzinki jak sie obudziła z płaczem ze głodna to nie leciałam z cycem tylko zaczelam przyżądzac butelkę... no więc zrobiłam 120ml tak jak pisało... mała jak złapała za smoka to zdawało sie że go połknie... i jadła jadła jadła i naglo dość... już ją zaczeło cofać oderwała się od butki zaczeła odwracać główkę po czym spała 5 godzin!!!! a zjadła tylko 50ml..... :confused: i tak sie zastanawiam czy to jest ok..? skoro na puszce pisze ze trzeba zrobić 120ml to chyba nie po to by 70 wylać... i dałam jej jeszcze po tym 2 razy butelke i było to samo..... więc wróciłam do cyca bo stwierdziłam ze widocznie wiecej jej sie nie mieści no ale czy to jest ok?

My też dziś po szczepieniu, Staś po 6 tygodniach waży 5300, czyli +1800g od najmniejszej wagi:tak: mój łakomczuszek kochany:rofl::rofl:

my tez juz po szczepieniu
dokladnie w drugim miesiacu zycia 6630 g - waga urodzeniowa 3250 - hihih przytyl podwojnie, ale doktorka powiedziala, zebys ie nie stresowac bo jak tyje od karmienia piersia to pozniej wszystko spadnie jak zacznie chodzic....ale szkrabek wyglada na jakies pol roku - taki klocek kochany

No neizła ta waga Tolalee
u nas waga się "sprawdziła" z wagą domową 6220:) waga urodzeniowa 3980 wiec też ślicznie, na samej piersi i 20ml herbatki koperkowej:) podanej raz w życiu:-) a jutro kończymy dokładnie 2 mies:)

reklama
Do góry