Hey
Mi wyliczyli w szpitalu że jestemw 26 tygodniu no tak mam napisane w ksiażeczce tu 27 tydzien ale moje maleństwo jest wielkie podobno waży 1300g nie wiem ile mierzy. Jak przyjechałam to sie zaczęłam zastanawia czy dobrze zrozumiałam ginkę a może 1030g? w każdym arzie brzuszek taki okrągły a dzidzia nie mieści sie kadrze usg
Mi wyliczyli w szpitalu że jestemw 26 tygodniu no tak mam napisane w ksiażeczce tu 27 tydzien ale moje maleństwo jest wielkie podobno waży 1300g nie wiem ile mierzy. Jak przyjechałam to sie zaczęłam zastanawia czy dobrze zrozumiałam ginkę a może 1030g? w każdym arzie brzuszek taki okrągły a dzidzia nie mieści sie kadrze usg
trochę się niepokoję, ale Misiek mi cały czas powtarza, że gdyby było coś nie tak to zaleciłby badania, albo skierował do szpitala... cieszy mnie fakt, że mała rośnie... bo jak porównuję z poprzednimi USG to faktycznie przyrosła sporo... ale i tak w głowie mi się teraz kotłuje... mam schizy że w którymś momencie na początku źle się rozwijała albo coś ehhh... :-(
w ostatnim USG kolegi żony wyszło że urodzi się córcia 3300 a wyskoczyła 4200, innej zaś znajomej powiedzieli że duże dziecko i ponad 4 kg będzie a wypluła 3400 więc nie ma reguły ..... 
) i dam znać ile waży mój bąbelek. :-)