reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
U nas po wczorajszym ważeniu 6520. Jak się dzisiaj wyciągnął w wózku to doszłam do wniosku, że gondola do zimy nie wystarczy... :D

Marzena, a wiesz, że ja też już o tym myślałam:) Mój młody miał 61 cm w chwili narodzin, od tej pory mierzony nie był, ale ciuchy już na 68 zaczął odkąd 2 miesiące skończył i z tego co widzę gondola za chwilę na styk będzie:) Pozostanie chyba spacerówkę na leżąco rozłożyć:)

Krzyś dziś ważył 6325 g i jest w 30 centylu. Lekarz powiedział, że mało :szok: ale jak przypomniał sobie, że urodzeniowa była 2500 g, to powiedział spoko. W końcu 525 g w 18 dni, więc bez przesady.
1-y raz od ur. zmierzyli mu wzrost w przychodni - 60 cm :szok: coś baba źle zmierzyła bo 64 mieliśmy m-c temu.
A glowa 42 cm :-)

ypra to ładnie Krzyś nadgonił :) aż trudno uwierzyć :) moja też urodziła się z wagą 2510 , ale dziś waży 4800. ;))))

reklama
Do góry