reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

reklama
noooo ....
ciężarki spore !!!

Mamjakty - 7800 :szok:
Kluliczku - u Was też waga z górnej półki !!!

ja mówię, że Skrzat ciężki a waży 6660.
aż się boję co będzie jak dociągnie do 8 .... ale liczę na to, że teraz jakoś wolniej będzie przybierać ;-)

Moja Karolcia też chudziaczek waży teraz 6320 (urodzeniowa 3980), nie wiem ile mierzy, ale niektóre 68 już przymałe, ma strasznie długie kończyny, szczególnie nogi:)

witam jestem nowa mam synka ze stycznia 2009
urodzill się z wagą 4350 i miał 61 cm
teraz waży 8800 i ma 69 cm

Wiecie co ja to zaczynam się niepokoić. Jak Julka miała 14 tyg byliśmy na szczepionku i na wadze było 6810. A urodzeniowa waga to 4400. Teraz jak patrze ile Wasze szkraby przybierają to Julka jest mega długa (72cm) i chuda :nerd: Ale lekarka mi niby powiedziała, że ma idealną wagę. Teraz to ja już sama nie wiem. :confused:

Jejku a moja Niuńcia ma tylko 60cm (o ile lekarz dobrze zmierzył)to przy waszych taka króciutka jest:szok: Tylko z wagą może się porównać- mała kuleczka:-D

Black nie martw się Młody jeszcze nie ma 5,5 kg a w ciuszki 68 wchodzi idealnie Pediatra powiedeziała że nie ma problemu to nie ma:-D

reklama
Black - nie daj się zwariować, Twoja Julka bardzo dobrze wygląda, nie sugeruj się wagą innych dzieciaczków - moja ma prawie 1kg w zapasie, jak to lekarka nam powiedziała - czyli powinna ważyć tyle, co Twoja - wtedy miałaby idealną wagę :tak:

Do góry