reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
noooo ....
ciężarki spore !!!
Mamjakty - 7800
Kluliczku - u Was też waga z górnej półki !!!
ja mówię, że Skrzat ciężki a waży 6660.
aż się boję co będzie jak dociągnie do 8 .... ale liczę na to, że teraz jakoś wolniej będzie przybierać ;-)
ciężarki spore !!!
Mamjakty - 7800

Kluliczku - u Was też waga z górnej półki !!!
ja mówię, że Skrzat ciężki a waży 6660.
aż się boję co będzie jak dociągnie do 8 .... ale liczę na to, że teraz jakoś wolniej będzie przybierać ;-)
marylion74
Zadomowiona(y)
Moja Karolcia też chudziaczek waży teraz 6320 (urodzeniowa 3980), nie wiem ile mierzy, ale niektóre 68 już przymałe, ma strasznie długie kończyny, szczególnie nogi
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
o jak dobrze, że któryś dzieciaczek jest taki jak michałek, już myślałam że tylko ja mam takie duże dzieckoa my dziś się ważyliśmy i mierzyliśmy - 7800g i 70 cm![]()
mamjakty
styczniówka 2009
witaj Inesa ;-) łaaaa, no to Twój synek to dopiero ciężarek 

BlackWizard
Fanka BB :)
Wiecie co ja to zaczynam się niepokoić. Jak Julka miała 14 tyg byliśmy na szczepionku i na wadze było 6810. A urodzeniowa waga to 4400. Teraz jak patrze ile Wasze szkraby przybierają to Julka jest mega długa (72cm) i chuda
Ale lekarka mi niby powiedziała, że ma idealną wagę. Teraz to ja już sama nie wiem. 

reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Black - nie daj się zwariować, Twoja Julka bardzo dobrze wygląda, nie sugeruj się wagą innych dzieciaczków - moja ma prawie 1kg w zapasie, jak to lekarka nam powiedziała - czyli powinna ważyć tyle, co Twoja - wtedy miałaby idealną wagę