reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

dziewczyny ja się dziwię, że Wy się martwicie że tak mało tyjecie... tez bym tak chciała... ja mam już +5kg :baffled: a niestety zawsze miałam problemy z wagą i musiałam się pilnować, był taki okres w moim życiu że przytyłam ok 10kg... zaraz po ciąży, jak tylko będę mogła zacznę chodzić do fitness clubu, mam takie małe marzenie, żeby zaimponować mężowi i spróbować osiągnąć wagę z okresu kiedy się poznaliśmy... :-p

reklama
A ja mam diete :) Bo za duzo przytyłam przed ciąza 56potem efekt jojo mi sie zrobił i 60 teraz po 3 tyg od poprzedniej wizyty mam 63,800 ;/ Lekarz mówi ze mam jesc wiecej warzyw niz owowce , ale to tez wina moja, ziemniaczki z masełkiem i sosikiem, wafelki , lody, soki słodkie :(

Ja się aż tak nie martwię, bo będę miała mniej do zrzucenia po porodzie. Tylko widzę że większosć ma już wagę na plus a tylko ja jeszcze nawet nie dobiłam do tej z przed ciąży. Za to gin mnie uspokoiła, że dopuki małe rośnie to mają wagą mam się nie martwić:)

dziewczyny ja się dziwię, że Wy się martwicie że tak mało tyjecie... tez bym tak chciała... ja mam już +5kg :baffled: a niestety zawsze miałam problemy z wagą i musiałam się pilnować, był taki okres w moim życiu że przytyłam ok 10kg... zaraz po ciąży, jak tylko będę mogła zacznę chodzić do fitness clubu, mam takie małe marzenie, żeby zaimponować mężowi i spróbować osiągnąć wagę z okresu kiedy się poznaliśmy... :-p

megi moze my zaczniemy tyc w 6=9 mies a ty poprostu mniej bedziesz przybierala, to bardzo indywidualna sprawa z tyciem w ciazy :)
ja w poprzedniej przytylam 9 kg ale w ostatnich tyg. ze stresu schudlam i mialam na plusie 7,5 kg, mialam maly brzuch w szitalu jeden lekarz starszyl mnie malowodziem, malutkim dzieckiem a moja corka calkiem spora wyskoczyla bo 3400 g.
Jestem ciekawa jak bedzie teraz, nie tyje dlatego tylko ze jestem na diceie watrobowej i za bardzo nie moge szalec. Mam ogromna ochote na pizze, frytki i keababa z sosem czosnkowym ! juz nie wspomne o plackach ziemniaczanych czy wielkim schabowym aaa i sledzia bym zjdala takiego po kaszubsku :rofl2: ale niestety to tylko marzenia, pewnie gdbym spelniala swoje zachcianki miala bym juz z 5kg wiecej.

po cizy sie szybko chudnie, wisona bedzie bedziemy biegac na spacerki, wspierac sie wzajemnie cwiczac, karmienie piersia tez pomaga w zrzucaniu kg :) bedziemy laski ! :-D

Ja się aż tak nie martwię, bo będę miała mniej do zrzucenia po porodzie. Tylko widzę że większosć ma już wagę na plus a tylko ja jeszcze nawet nie dobiłam do tej z przed ciąży. Za to gin mnie uspokoiła, że dopuki małe rośnie to mają wagą mam się nie martwić:)

a skad wiesz ze nie zaczniesz tyc w 6 mies. ? moje kolezanka do 20 tc nie tyla wcale schudla 5 kg a pozniej nadrobila 15 ;)
my tak naprawde jeszcze mamy troche do tego czasu w ktorym tyje sie bardziej intensywnie wiec wszystko przed nami :rofl2:

Moja waga z wczoraj 76,5 kg - ja to przy Was słonica jestem! Ile macie wzrostu?
Obwód brzucha (mierzony na wysokości pępka) 96 cm
Młody waży 414 g :-)

reklama
jak narazie mam +5 czyli po kg na każdy miesiąc... nie jest źle... ale już wcięcie w boczkach zanika i robie sie okrąglutka... a mam 157 cm wzrostu, będę taką małą kulka pod koniec:-D

Do góry