reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

A ja wam powiem,że nie wiem z jaka wagą startuję, bo gin mi nie sprawdzał, ok 8 tyg było 64 teraz 68 więc z 5-6 kg na +.

Wogole u mnie dziwnie bo waga w klinice w łazience i kto musi/chce ten się waży :-D ciśnienie to wogóle lekarza nie interesuje a badanie wewnętrzne też nie, więc się ratuję wizytami u innego gina prywatnie i gitara a nadciśnienie mi nie grozi bo ja niedocisnienie mam od zawsze a pod koniec ciąży to najwyżej będzie książkowe... :-D

reklama
Hej!

U mnie przed ciaza 53kg teraz 58,5kg. Przed dziewczynami moja normalna waga to bylo 56-57kg przy wzroscie 167cm, ale odkad sie pojawily na swiecie jakos nie moglam nadrobic...

A ten moj jakos w ogole nie komentuje wagi, albo jest ok, albo on nie zwraca na to uwagi. Musze chyba zapytac przy nastepnej wizycie.

Ostatnia edycja:
mi dzisiaj waga pokazała 10kg więcej niż na samym początku, zresztą ja to od jakiś 2-3 miesięcy dopiero waga wzrasta i to na początku bardzo powoli, dopiero ostatnio poszła w zastraszającym tempie do przodu

a mi moja waga pokazuje kg do przodu, ostatnio jak bylam u lekarza to nawet waga spadła w porównaniu do wcześniejszej wizyty ;/ ale za to brzucholek jest :) chociaż ubrania dalej bez zmian nawet jeansy wchodzą, chciałabym przytyć tylko 6-8 kg ciekawe czy mi sie uda

Witam :) tak czytam i czytam i postanowiłam się dołączyć...bo jak patrzę na wagę to mi oczy z orbit wychodzą:szok:przed ciążą ważyłam 59kg a teraz.....prawie 70kg:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a jestem w 26tc. Mój pierwszy lekarz ( bo w połowie ciąży zmieniłam) wyliczył mi wagę - 69kg przy porodzie!! Do porodu jeszcze daleko a waga już przekroczona. Martwię się że tyje za dużo. Ostatnio jeszcze ważyłam 67kg (nie cały miesiąc temu), ale to pewnie przez te słodycze, które wcinam na potęgę!!

Witam :) tak czytam i czytam i postanowiłam się dołączyć...bo jak patrzę na wagę to mi oczy z orbit wychodzą:szok:przed ciążą ważyłam 59kg a teraz.....prawie 70kg:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a jestem w 26tc. Mój pierwszy lekarz ( bo w połowie ciąży zmieniłam) wyliczył mi wagę - 69kg przy porodzie!! Do porodu jeszcze daleko a waga już przekroczona. Martwię się że tyje za dużo. Ostatnio jeszcze ważyłam 67kg (nie cały miesiąc temu), ale to pewnie przez te słodycze, które wcinam na potęgę!!

Powiem Ci, że u mnie waga też szybko rośnie, wcześniej długo stała w miejscu.. Może to woda się zatrzymuje niektórym z nas? Ja przytyłam ok 5 kg póki co

reklama
ja mam juz 64,4 kg, i od tygodnia sie utrzymuje po tym jak mąz kupił mi wage :p staram sie nie obzerac, ani nie isc zabardzo na zachcianki, choc ostanio zjadłam 6 kostek czekolady goszkiej i loda :p Dzis na sniadanie zjadłam jogurt, potem zupe , kefir a potem jak posprzatałam znów kubek zupy warzynej :D:D ale pyszna jest :p bez smietany i wogóle, tylko troszke zasmaszki :) na kolacje pewnie bedzie 2 buły z ogórkiem ciemne, i do 18 jakies jabko:) Ciekawe ile wazy juz to łozysko i wogóle wogóle, ja w tali na pocztku ciązy miałam jakies 64 , a wczoraj miałam 75 cm, w brzuszku mam juz 85 ;) ale mała kopała po tej zupie :p
Najbardziej mnie wkurza to ze uda i dupa mi urossła :( ale takie juz uroki ;) Ale za to cycki mam sexsowne :D:D:D

Do góry