reklama
ja mam oficjalnie 9 na plus mała jest malutka bo ma 2380.
więcej pewnie nie będę miała bo na tej diecie w szpitalu to raczej się chudnie hehe
co do wagi córy to jakoś nikt się tym tu nie martwi, treraz laska urodziła w 38 tyg. córcie 2100 coś
ale zdrowa i bez inkubatora sie obyło więc super
więcej pewnie nie będę miała bo na tej diecie w szpitalu to raczej się chudnie hehe
co do wagi córy to jakoś nikt się tym tu nie martwi, treraz laska urodziła w 38 tyg. córcie 2100 coś

kasiadz
Fanka BB :)
pod koniec ciąży waga dziecka szybko rośnie

Na tym etapie dzieciaczkom przybywa 35g dziennie! U mnie by sie to zgadzalo. W srode malutka miala 1800g, wiec jesli mialaby urodzic sie o czasie to siegnie wagi urodzeniowej swoich siostr. Ja mam juz 11,4kg na plusie, a w talii mnie zmierzyli i nadal 93cm.
Ale ale - jest tu dziewczyna na oddziale 130kg. Wiec cicho sza! Nie marudzimy na nasze wagi!
Ale ale - jest tu dziewczyna na oddziale 130kg. Wiec cicho sza! Nie marudzimy na nasze wagi!
ala ma kota
Początkująca w BB
Hej, ja dziś miałam usg no i w 36tyg córcia waży 3800. A 3 tygodnie temu było 2700 więc tempo niezłe. Do tego jeszcze za dużo wód płodowych i w efekcie jutro jadę do szpitala na obserwację
oczywiście poczytałam o tym wszystkim w necie i teraz się stresuję, czy wszystko będzie dobrze. eh
kasiadz
Fanka BB :)
no niezła waga, nie zaproponowali ci cc, u nas przy wadze powyżej 4000 przy porodzie robią cc. Nie martw się tym że masz iść do szpitala, tam będziesz pod okiem specjalistów i z pewnością zrobią wszystko abyHej, ja dziś miałam usg no i w 36tyg córcia waży 3800. A 3 tygodnie temu było 2700 więc tempo niezłe. Do tego jeszcze za dużo wód płodowych i w efekcie jutro jadę do szpitala na obserwacjęoczywiście poczytałam o tym wszystkim w necie i teraz się stresuję, czy wszystko będzie dobrze. eh
doszło do szczęśliwego rozwiązania
reklama