reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Kiedy po Tisku tej wagi wcale nie widac ;) no, chyba ze go ktos chce wziac na rece hehe - wtedy male zdziwienie :-D
A gadanie Wojtka to ja podziwiam... Mateusz dopiero zaczyna sie rozkrecac i to raczej tak po swojemu....

reklama
...hehe, i to juz tak bedzie ;)

ale tak serio, serio - to naprawde czasem nie moge uwierzyc, jak slysze takie dwulatki nadajace pelnymi zdaniami... U mnie to jest "tata brum paca" (tata pojechal do pracy) albo "idziemy do domu" albo "ide ja!" albo "mama, na siusiuuu".... ale reszta to .......... "wewawa" - zjezdzalnia, "siamochup", "pupapa" - pilka, "bulaba" - balonik...... :-D:-D:-D

ups. chyba nie ten watek - przepraszam!....

oj tam :-)
u nas juz pełne zdania całe wypowiedzi ale np kolezanka Wojtka która jest z marca 2006 nie mówi zupełnie nic oprócz mama i tata i to niewyraźnie.

Ja wiem, ze to sprawa indywidualna, ale poniewaz jestem przyzwyczajona w domu do takiego nadawania po swojemu, to jak na placu zabaw slysze kogos, kto gada tak jak Wojtek, to oczy szeroko ze zdumienia otwieram ;)

Bo CIEZKI MATEUSZ mowi niewiele ;-):-D:-D:-D

Wlasnie dziewczyny to nie ten wtek ale np.na rozwoj maluchow napiszcie jak niektore wyrazy przekrecaja Wasze dzieciaki :-) Posmiejemy sie troche i zobaczymy z kogo najwiekszy "przekret" ;-) :-D

To ja tu wrzuce moja Zoske bo po dzisiejszej wizycie czyli w 4 miesiacu i 1 tygodniu zycia okazalo sie, ze moja panna wybiega poza grafik zarowno wagowo:7600 jak i wzrostem:68cm:-)

reklama
Do góry