reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

waga przy porodzie - 22 czerwca: 2850
najnizsza waga: 2670
waga przy wypisie: 2780
waga 7 lipca: 3230
waga 17 lipca: 3740
waga 27 lipca: 4000
waga 04 sierpnia: 4535
Wczoraj Mateuszek skonzyl 6 tygodni!!!

Juz niezly klocek z moejgo Mateuszka:))))

reklama
Moja Ola napewno już 5 kilo waży albo i więcej. A od patu dni jak ją podnoszę to zaczyna mi ten słodki ciężarek ciążyć. A mała coraz częściej domaga się rączek. W koncu z góry lepszy widok no nie.

Mój Karolek wżył wczoraj dokładnie 5040 g - olbrzymem nie jest ale patrząc na najniższą wagę 2840g, którą miał 03.06 to przybiera dokładnie 1100 g/m-c - idealnie tak samo w pierwszym i drugim miesiącu :) ae teraz to pewnie troche zwolni - połozna mówi że zwalnia sie trochę przyrost od 3 m-ca

Moja Sandrunia w 7 mym tygodniu waży 5250 więc chyba ładnie przybiera na cycusiu w ciągu 3 tygodni 750 g zastanawiam się już nad zmianą pieluszek bo kupuję te od 3-6 kg a jej dużo do 6 nie brakuje - może ??????????/? dlatego z pampersa kupka na pleckach wychodzi ::)

moje malenstwo wazy obecnie 5350g, iec całkiem ładny klocuszek, zwłaszcza, ze dopiero od 2 dni jestesmy na rozmiarze 62

A Eliaszek to tez niezly pucus ;) dzis konczy 7 tygodni a wazy juz 5.500 ! Przybiera za duzo bo ok. 300 g na tydzien ale naprawde niewiele dokarmiam i nie wiem jak sobie z tym zarlokiem poradzic :)

Moja mała też straszny żarłok i ASKA moja też tyje 300 gram na tydzień więc niezły pucuś z niej a jest tylko na piersi !!!

reklama
to ładny klocuszek z Marysi Głuszku. No ale Ola przy wypisie ze szpitala dokładnie 2 miesiące temu ważyła 2630 więc w niecałe 2 miesiące (była ważona w oniedziałek więc coś tam jeszcze do dziś nabrała) przytyła ponad 2 kilo.

Do góry