reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Karolek dzisiaj 5740!!! przez ostatnie 3 tyg przybrał aż kilogram - mamusia wyssana a ciuszki za małe....Naprawdę byłam dziś w szoku bo spodziewałam się jakieś 5400-5500... a on już podwoił swoją najniższą wagę (ważył 2805g)

Kasia Kucińska pisze:
Martusia po dzisiejszym ważeniu: 5620 g, przez tydzień przybyło jej 160 g.
Beata, a ile Oliwia waży?
według moich obliczeń to 5470 bo miała 3 ważenia i systematycznie tak jak wyliczyłam to za każdym razem 38g dziennie a dokładnie powiem dopiero 5 września
Marta a Ty na czym ważyłas tydzień temu bo chyba nie w przychodni

Ja mam przychodnię na osiedlu, więc będąc na spacerze zajrzałam tam i spytałam czy mogę Malutką zważyć, i nie było problemu. Chciałam sprawdzić jak przybiera, bo ona ostatnio bardzo krótko je (zwykle ok. 5 minut, 10 to max), pani doktor powiedziała, że wszystko jest w porządku, po prostu nauczyła się szybko i porządnie ssać :-)

Mójteż je ok 10min max ( a poźniej tylko sobie miele moje brodawki) i tez nie wiedziałm czy to dobrze, ale robił tak od początku ... uspokoiłaś mnie :D

To tak jak moja Zosieńka i wsumie to nie wiedziałam co z tym zrobić - zabierac jej cycka czy nie ? No ale kiedy spoglada na mnie tymi swoimi pieknymi oczkami i trzyma cycusia w buzce to nie mam serca jej odmawiać "zabawy" :)

reklama
Kasiu ja też mam na osiedlu to może też podskocze kiedyś jak będe bardzo ciekawa bo narazie dobrze je ale mogę trochę oszukać

Do góry