reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja też mam sflaczały brzuch ale od grudnia zaczynam fitness ;-) młoda spokojniutka więc mąż da radę :-) w przyszłym roku szykuję się nam wesele więc fajnie by było dobrze się na nim przed rodziną zaprezentować :tak:

reklama
U mnie w sumie przybylo 17,5 kg przez ciaze, pozbylam sie juz 11,5 wiec jeszcze troche mi zostalo. No i brzuch wyglada dalej jak ciazowy :confused2: taki 4 miesiac ehhh

Milka wlasnie slyszalam ze po cc gorzej schodzi ten brzuch ale czy on w koncu sie wsysnie??? :-p taki flaczek na razie jest. Ja wlasnie tez planuje na jakis fitnessik wyskakiwac pod koniec roku juz. Juz z mama gadalam ze mi z malym zostawac bedzie na 1,5 godzinki.

No mi zostało jeszcze z 11 kg do zrzucenia. Już zaczełam nosić pas sciągajacy bo wczoraj położna środowiskowa ściągneła mi końcówki szwów więc nie będę haczyła o nic :-)

Dziewczyny powiedzcie, ze ten okropny cellulit tez znika po porodzie :szok:

znika :)
ja juz mialam wszedzie tego dziada i naprawde spory byl , a teraz juz prawie gladziutka jestem :)

ja przytylam gdzies z 15 kg ... zostalo 2kg do wagi z przed ciazy i moze jeszcze z 3 kg , bo przytylam przed ciaza :)
ogolnie nawet jak nie zgubie zle nie jest :) nie widac tych kilosow , skora wrocila do normy tez :) brzuszka nie ma , co najwyzej jak usiade to maly waleczek jest , ale ja tez przed nie mialam deski :wściekła/y:
myslalam , ze bedzie gorzej , duzo gorzej , nastawialam sie na dramat i pol roku wracania do formy min. :) a tutaj mila niespodzianka :)

widze , ze wszystkie ladnie z wagi i szybko lecicie :) oby tak dalej !

mi zostalo 5 kg, po malu waga idzie w dol ale i tak musze uwazac zeby nie przeginac ze slodyczami
co do cwiczen to polozna mowila ze te typu brzuszki itd najszybciej po 6 tygodniu robic a poki co cwiczyc kegla po 10 min dziennie

a ja dzisiaj się poryczałam bo myślałam że się wcisnę w spodnie z przed ciąży i się rozczarowałam, i dalej w ciążowych muszę chodzić:( na nowe szkoda kasy bo liczę że moze jeszcze ten fałd skórno-tłuszczowy na brzuchu jeszcze mi zniknie?

reklama
ja skonczylam ciaze na +18
aktualnie mam jeszcze +4,5

nie jest zle, myslalam ze bedzie gorzej
no i musze przynac , ze wcinam takie dobrodziejstwa, ze szok
siostra mnie rozpieszcze i codziennie pyszne obiadki serwuje, placuszki piecze, takze nie ma sie co dziwic ze jeszcze wszytsko nie zeszlo hihih

ale brzuszek juz mam nieduzy, macica sie musi obkurczyc jeszcze
ale spoko, w coponiektopre spodnie i szorty wchpdze ;)

mysle ze spokojnie wszytsko zejdzie , szczegolnie jak siora wyjedzie i przestanie mi w tylek lakocie wciskac :))

Do góry