biola
szczęsliwa mama
Dont worry
nic nie bedzie widac jak sie opalisz zobaczysz slonce wysusza to tak jka po solarce przynajmniej ja tak mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do okolic bikini-jesli sie obawiasz"odrostów",tudzież krostek,to najlepszy strój będzie z szorcikami

Wszystkie wielbłądy w tym Egipcie popadają
Wolałabym przymierzyc a takich nie ma w sklepach

Wolę majty,ale niezbyt wycięte,mam jeden strój upatrzony ale czekam na chudsze czasy
, na rocznicę ślubu M mi kupił golarkę elektryczną i od maszynki zwykłej goli zdecydowanie dokładniej i szybciej i się nie pozacinasz, mam Phillipsa, ma dwa trymery i można na łyso też, jak ktoś lubi
Raczej sklep internetowy
A,że w lipcu tu już np.klapek może nie byc to ja wiem
Skoro jest to kostium z fiszbinami to już trza wybrac rozmiar biustu to nie taka łatwa sprawa jak z normalnym strojem,gdzie tylko rozmiar ogólny wybierasz
Jak kupię teraz a cyc się zmniejszy to kiepsko będzie strój wyglądał na biuście
A jak kupię mniejszy a biust zostanie na miejscu to się w miseczki nie zmieści