reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!:D

reklama
Tichonek-my balsam kupowalismy w dunnesie,ale w kazdym bootsie dostaniesz...no ja użyłam 50tki w pierwszy dzień(dla nas),a kolejne dni to tylko twarz:zawstydzona/y:Co do okolic bikini-jesli sie obawiasz"odrostów",tudzież krostek,to najlepszy strój będzie z szorcikami:)))Wtedy i gąszcz mozesz sobie wyhodować;)))No ja strojów mam kilka-2 trakini(tak się nazywa ten 2częściowy zakrywający bebzun?),jeden jednoczęściowy i TEN odważnejszy to coś na tej zasadzie...
2181688382

Tankini,Lubiczanko:-D:tak:
Wow,ale strój!:szok:Wszystkie wielbłądy w tym Egipcie popadają:-D
Ja się skłaniam ku tankini właśnie bo można dostac z fiszbinami,ale wiesz jak to jest z kupowaniem przez neta:sorry:Wolałabym przymierzyc a takich nie ma w sklepach:wściekła/y:
A filtry to ja wiem gdzie dostac,tylko właśnie chciałam wiedziec jakie zakupic:tak:
Szorty raczej nie:no:Wolę majty,ale niezbyt wycięte,mam jeden strój upatrzony ale czekam na chudsze czasy:-D
W sumie,to fakt,jak chodziłam do solarium albo opalałam się na słonku to krostki zawsze były mniej widoczne...
A używa któraś z Was może jakiś krem do depilacji okolic bikini?

Tichonku ja używałam kiedyś, ale na mnie nie działały:confused2:, na rocznicę ślubu M mi kupił golarkę elektryczną i od maszynki zwykłej goli zdecydowanie dokładniej i szybciej i się nie pozacinasz, mam Phillipsa, ma dwa trymery i można na łyso też, jak ktoś lubi:-p

Ja używalam pierwsze 2 dni mocniejszego filtru mimo iż opalam się na brązowo, ale wolałam nie ryzykować bo w mocnym słońcu łatwo się spalić no a najbardziej ramiona i twarz:) A póżniej 30 raz dziennie, a czasem bez zresztą sama zobaczysz jak Cię będzie chwytała opalenizna.

Tichonku tylko z kostiumem zebyc nie czekala do ost chwili,bo wiesz jak tutaj jest.pamietam jak w czerwcu chodzilam zeby kupic kostium to resztki juz byly i kurtki na zime:)

Tichonek-no ja właśnie w dunnesie kupiłam-takie niewielkie,białe z żółtym korkiem opakowanko z dziećmi na etykietce...zaraz lookne,bo jeszcze mam-a z NiVEA:))))Jak masz upolowany strój,to polecam abyś się zaopatrzyła-poprostu mniejszy size:))))
Asieńko-a ta maszynka to taka jak jednorazówka ino z guziczkiem ,tak?z wymiennymi końcówkami?

Lubiczanko ale ja nie wiem jaki size będzie w wakacje i o biust tu też chodzi:sorry2:Skoro jest to kostium z fiszbinami to już trza wybrac rozmiar biustu to nie taka łatwa sprawa jak z normalnym strojem,gdzie tylko rozmiar ogólny wybierasz:sorry2:Jak kupię teraz a cyc się zmniejszy to kiepsko będzie strój wyglądał na biuście:no:A jak kupię mniejszy a biust zostanie na miejscu to się w miseczki nie zmieści:baffled:

reklama
Do góry