reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W tym to i tak nie wyobrażałabym sobie wyjazdu z młodym... tyle czasu w samochodzie

To fakt - my jechaliśmy w tym roku do Sopotu z Warszawy. wyjechaliśmy o 6 rano, ale i tak taka podróż w dzień to była męka - połowę drogi spała, w Ostródzie zrobiliśmy postój, ale potem było już straszne marudzenie i płacz, a nawet histeria.

Teraz z uwagi na upały i samochód bez klimy nawet do rodziców (120 km) jeździmy wieczorem, ok 20.00 wyjeżdżamy i Alicja śpi sobie całą drogę.
Także gdybym miała teraz jechać w dłuższą podróż to tylko wieczorem lub w nocy.

reklama
Popieram nocne podroze :)
nasza najbliasza rodzina jest ok 8-9 godzin drogi od nas. Pierwsza podroz odbylismy jak Tomi mial 3mce. Pierwsze 5 godz przespal a potem bylo marudzenie i spanie na zmiane. Kolejne przejazdy znosil juz lepiej, teraz prawie nie marudzi, tylko sie bawi w foteliku, musi miec na droge zapas swoich zabawek ;)
Jedna rzecz mnie tylko w tej posr....... Polsce wkurza........... wez sie czlowieku zatrzymaj tak, zeby bylo gdzie przewinac dziecko. Raz mila pani pozwolila mi go przebrac na blacie na stacji benzynowej, tak to tylko mcDonald, no ale strasznie malo ich po drodze..... raz przewijalam w aucie na tylnym siedzeniu.....
i ktos to nazwał cywilizacją..... brak slow...
:)
milego dnia laseczki :)

My myslimy o Maroccu w październiku bo temp tam wtedy znośna tzn ok 20stC ale to póki co plan bardzo wstępny. W lipcu Ł ma dużo wolnego ale ani funduszy specjalnie nie mamy bo nie mam przychodu a i trudno znaleźć w tym czasie miejsce gdzie nei ma upałów...
Może Irlandie trochę rekreacyjnie pozwiedzamy ;-)

u nas ze względu na fundusze wakacje beda skromne ... dobrze ze siostra na mazurach mieszka zawsze to taniej ;P wiec poewnie u niej.... mysle ze z Pawełkiem pojedziemy na poczatku wakacji gdzies na 2 tyg i pozniej znow pod koniec wakacji juz na chrzciny córy siostry :)

my mniej wiecej juz zaplanowane mamy :D ale jak wyjdzie zobaczymy :D
od 16 moj na urlopie i planujemy na działke wybyc na 2-3 dni pozniej do siostry na mazury na tydzien :D z czego dwa dni nad morze :D i pozniej u siebie ale z siostra i dziećmi wiec pewnei jakas woda itp :D

My zawsze podrózowalismy w dzien i tak chcielismy teraz tez robic. ale po wizycie w Plocku stwierdzam , ze jest to nieralne , uciazliwe i niewykonalne... mały podróz do zniosl fatalnie- od 10- 17 z przerwami.. z powrotem wsalismy od 7 i to juz bylo co innego.ale nastepnym razem tego bledu nie popelnie...
teraz lecimy do Londunu 5-12 sierpnia i sie boje... raz , ze za siebie , bo samolotem nie leciałąm nigdy , a dwa , ze o małego sie martwie...
Tak zakonczymy wakacje

Dziewczyny szukam jakiegos pola namiotowego/kempingu nad morzem z mozliwoscia posiadania duzego psa. Macie cos sprawdzonego?? Dziunka moze ty cos wiesz??

Możesz do mnie wpaść jak chcesz :tak: tyle że z mamą bym musiałą terminy ustalić. No o ile by warunki Ci odpowiadały...ale ja z Joasią na luzie tam siedziałam;-)

Jak będę w weekend w Karwi to popytam po kempingach, ale to dopiero w weekend - możesz się tyle wstrzymać?

Dziewczyny szukam jakiegos pola namiotowego/kempingu nad morzem z mozliwoscia posiadania duzego psa. Macie cos sprawdzonego?? Dziunka moze ty cos wiesz??

z mala sie wybieracie pod namiot??bo my tez chcielismy ale chyba w te wakacje to jeszcze za wczesnie dla K poza tym auto mi sie sypnelo i balabym sie jechac 500km tym zlomem...ale za rok chybajuz takie wakacje zrobimy sobie:-)

reklama
Możesz do mnie wpaść jak chcesz :tak: tyle że z mamą bym musiałą terminy ustalić. No o ile by warunki Ci odpowiadały...ale ja z Joasią na luzie tam siedziałam;-)

Jak będę w weekend w Karwi to popytam po kempingach, ale to dopiero w weekend - możesz się tyle wstrzymać?

No my sie w ten weekend wybieramy ;-) Było by łatwiej bez psa :wściekła/y:

Dziunka znalazłam takie pole: http://www.bialyplot.pl/ , byłaś tam??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry