martolinka
Mama i nie tylko :-)
Polecam Sopot!!!!!!mam ładny widok z balkonu
jakoś się pomieścimy
jakoś się pomieścimyObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakoś się pomieścimyKamcia warszawa, wejherowo, białystok hahahaha w jaka strone chcesz ?![]()

no to dawaj na pociagZapraszam do Naszej przewspaniałej,pięknej,czystej pełnej kultury stolicyyyy
atrakcjeark,plac zabaw,wał przy wiśle,mini las,balkon...
Nad morze chętnie ale za rok już mam zaproszenie od Dziunki,Kamci ,Martolinka widzę też zaprasza...:-)Do Białegostoku też chętnie się wybiorę;-)

ale z noclegami ci chodzi czy zeby czas spedzic?DZIEWCZYNY PROSZĘ O LINKI (jak macie)KTÓRE PÓŹNIEJ BĘDĄ PRZYCZEPIONE DO MAPKI ŻEBY KAŻDY WIEZIAŁ GDZIE TO JEST
NO I NAJLEPIEJ JAK MIEJSCA BĘDĄ Z ATRAKCJAMI DLA DZIECI(NIE TYLKO DLA MALUTKICH)
może być i tak i tak , później adminka posprawdza wszytsko i wklei to co się nadaale z noclegami ci chodzi czy zeby czas spedzic?

ja to nad oceanZapraszam do Naszej przewspaniałej,pięknej,czystej pełnej kultury stolicyyyy
atrakcjeark,plac zabaw,wał przy wiśle,mini las,balkon...
Nad morze chętnie ale za rok już mam zaproszenie od Dziunki,Kamci ,Martolinka widzę też zaprasza...:-)Do Białegostoku też chętnie się wybiorę;-)
do morza mam prtawie 300kmmy w tym roku zaliczymy Pobierowo początkiem sierpnia :-) , mam nadzieje że będzie pogoda![]()