AniaSm
Fanka BB :)
to może się spotkamyO prosze, mytez na początku sierpnia wybieramy sie obok Pobierowa bo do Łukęcina. Przynajmniej mam nadzieję, że tam zostaniemy bo jedziemy w ciemno :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to może się spotkamyO prosze, mytez na początku sierpnia wybieramy sie obok Pobierowa bo do Łukęcina. Przynajmniej mam nadzieję, że tam zostaniemy bo jedziemy w ciemno :-)
REKLAMA??A ja znowu zamierzam na urlop nad morze jechać.
Tym razem nie tylko, żeby powygrzewac posladki na plazy, ale żeby odbić sobie cały rok ciężkiej harówki, dlatego już wykupiłam sobie z przyjaciółkami turnusik w Primavera spa w jastrzębiej górze, czyli będziemy miały tak naprawę dwie rozrywki w jednej: morze i plaża + zabiegi upiększające. Będzie czad jak w 'Seksie w wielkim mieście'![]()

REKLAMA??
Hm..![]()
Za rok na 100% JEDZIEMY NAD MORZE. W tym to i tak nie wyobrażałabym sobie wyjazdu z młodym... tyle czasu w samochodzie