reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aza :D
Pamietam jak w Krakowie u znajomych bylam, oni mieszkali na 10 pietrze, bylo duszno, okno otwarte, nagle patrze na sufit a tam czarno! Od komarów! Przed snem powybijalismy troche ale nie dalo sie wsyztskich i nocka zupelnie nie przespana...i to kazda jedna :(

No z komarami nie przelewki... Najgorzej było po powodzi, wszędzie były: na klatkach schodowych, na trawniku, w krzakarz i to nie pojedyncze lecz całe chmary... tragedia...

reklama
Aza byłam we Wrocławiu kilka razy i jest to jedno z najpiękniejszych miast w Polsce :) moze kiedys skorzystamy :P
Pamietam tez jak w nocy jadac do Pragi przez Wrocław jechaliśmy i na mostach było mnóstwo dziur :) :P

i meganowoczesny stadion... w budowie :-D:-D:-D
No, co prawda to prawda i jeszcze koło mnie :)))
Aza byłam we Wrocławiu kilka razy i jest to jedno z najpiękniejszych miast w Polsce :) moze kiedys skorzystamy :P
Pamietam tez jak w nocy jadac do Pragi przez Wrocław jechaliśmy i na mostach było mnóstwo dziur :) :P
Z dziurami to chyba w całej Polsce podobnie. Już jest dużo lepiej ale zawsze gdzies sie jakieś znajdą... Co do zaproszenia to nie ma problemu, materacy u nas pod dostatkiem :)))

rusza watek wakacyjny
jest prośba o podanie fajnych miejsc, i przydatnych informacji na udane wakacje:tak:
gdzie jechać i co zabrać... coś w tym stylu;-)
najlepiej jakieś linki :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry