reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dziwny post mi wyszedl
To co podala MINISIA to juz lepiej
A co myslicie o tym co podala NATUSIA??????????
To co podala MINISIA to juz lepiej
A co myslicie o tym co podala NATUSIA??????????
Ja nie wiem czy oplaca sie jako tako w typowo turystycznych miejscach rezerwowac, bo i tak zwiedzac nie bedziemy, a wiadomo jakie sa ceny w sezonie i ciut przed;-) Chociazten Borsk bardzo fajnie wyglada
ja dzisiaj zadzwonie sie zapytac kuzynki gdzie to nibyfajne miejsce;-)
ja dzisiaj zadzwonie sie zapytac kuzynki gdzie to nibyfajne miejsce;-)Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja mysle ze to Błażejewko to jakies sprawiedliwe rozwiązanie. Nikt by nie miał za daleko. Borsk dla mnie ok, ale dla tych z południa na pewno za daleko. Chyba trzeba faktycznie pomyslec o czyms w miare centrum Polski żeby było ok.
ppatqa
Październikowe mamy'08
a może okolice Gorzowa, asia powinna sie orientować wiem ze tam jest sporo ośrodków, tylko to znowu na zachodzie
A ja u siebie ma to Gospodarstwo agroturystyczne "U Włodka i Marysi" - wybierz język / choose language ale to dla mnie nie był by wyjazd:-)
A ja u siebie ma to Gospodarstwo agroturystyczne "U Włodka i Marysi" - wybierz język / choose language ale to dla mnie nie był by wyjazd:-)
Patrycja fajnie by tak było przez płot do sąsiada
))
A ja poszperałam województwo łódzkie i to mi wpadło w oko;-)
Relaks S.C. Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy, Rochna , łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Rochnie w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Strona www Boruta Ośrodek Wypoczynkowy - ObiektyTurystyczne.pl
Kalina S.C. Ośrodek Wypoczynkowy, Drobnice, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Drobnicach w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
O.W. UMŁ Słoneczna Polana 1 i 2, Grotniki, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu w lesie :: w Grotnikach w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Ośrodek Wczasowy Zakładu Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej, Konopnica, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Pokój, kwatera na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Konopnicy w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy, Dzierżązna, Dzierzazna, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Dzierżąznej w łódzkim, w Dzierzaznej - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Pols

A ja poszperałam województwo łódzkie i to mi wpadło w oko;-)
Relaks S.C. Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy, Rochna , łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Rochnie w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Strona www Boruta Ośrodek Wypoczynkowy - ObiektyTurystyczne.pl
Kalina S.C. Ośrodek Wypoczynkowy, Drobnice, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Drobnicach w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
O.W. UMŁ Słoneczna Polana 1 i 2, Grotniki, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu w lesie :: w Grotnikach w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Ośrodek Wczasowy Zakładu Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej, Konopnica, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Pokój, kwatera na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Konopnicy w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy, Dzierżązna, Dzierzazna, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Domek letniskowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Dzierżąznej w łódzkim, w Dzierzaznej - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Pols

blond_20
Czarownica
ja tak mysle ze moze tak poznan - konin - kutno ten sam srodek polski.coprawda magda by miala za dobrze no ale niech jej bedzie
Patrycja u mnie jest tego mnostwo.nawet jedno ma moja kolezanka takie gospodarswo agroturystyczne kolo pszczewa.nigdy tam nie bylam tak naprawde wiec nie wiem jak to wyglada.tyle ze pewnie cena tez by byla wtedy dla nas inna
http://dawmid.spanie.pl/
to jest wlasnie to mojej kolezanki.ale tam chyba jest za malo miejsc
to jest kolo Pszczewa. i tylko to juz teraz wszystko powinno sie rezerwowac bo zaraz moze byc juz wszystko pozajmowane.
aha jest jeszcze jedno miejsce kolo Miedzychodu.to jest dom plus konie, miejsce na ognisko, kominek i takie tam.
Patrycja u mnie jest tego mnostwo.nawet jedno ma moja kolezanka takie gospodarswo agroturystyczne kolo pszczewa.nigdy tam nie bylam tak naprawde wiec nie wiem jak to wyglada.tyle ze pewnie cena tez by byla wtedy dla nas inna
http://dawmid.spanie.pl/
to jest wlasnie to mojej kolezanki.ale tam chyba jest za malo miejsc
to jest kolo Pszczewa. i tylko to juz teraz wszystko powinno sie rezerwowac bo zaraz moze byc juz wszystko pozajmowane.
aha jest jeszcze jedno miejsce kolo Miedzychodu.to jest dom plus konie, miejsce na ognisko, kominek i takie tam.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Uuuuu
ale ofert - fajnie miejsca znalazłyście dziewczyny.
Teraz to można wybierać i przebierać - i wcale nad morze czy w góry nie trzeba jechać, bo są miejsca niedaleko do spędzania cudnego wypoczynku.
ale ofert - fajnie miejsca znalazłyście dziewczyny.Teraz to można wybierać i przebierać - i wcale nad morze czy w góry nie trzeba jechać, bo są miejsca niedaleko do spędzania cudnego wypoczynku.
Podziel się: